A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про ефективне управління людьми дізналися представники громад Чернігівщини

Про ефективне управління людьми дізналися представники громад Чернігівщини

   У вівторок, 18 лютого у Чернігівському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» відбувся тренінг на тему «Управління людськими ресурсами в ОТГ». Учасниками заходу стали представники об’єднаних територіальних громад Чернігівської області.

08:45 21.02.2020

«Коропські зірки-2020»: вісім пар, три концерти, море незабутніх вражень!

«Коропські зірки-2020»: вісім пар, три концерти, море незабутніх вражень!

   Близько тисячі глядачів минулими вихідними стали свідками народження нових зірок свого рідного краю на вже традиційному, восьмому пісенному шоу «Коропські зірки», яке пройшло в будинку культури. Насправді зала вміщає трохи більше ніж 300 людей, але концертних програм пройшло одразу три – з них уперше аж дві конкурсні шоу-програми і гала-концерт наступного дня. І саме свято, і його герої заслуговують, аби про них розповісти детальніше.

23:20 20.02.2020

Коропчани вклонилися пам’яті Героїв Небесної Сотні

Коропчани вклонилися пам’яті Героїв Небесної Сотні

   У ці лютневі дні наша держава відзначає шосту річницю трагічних подій на Майдані, вшановує Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності – людей, які змусили нас зовсім інакше подивитися на життя і своїм прикладом показали, як треба відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ.  Мітинг-реквієм із нагоди скорботної дати відбувся сьогодні в Коропі.

17:45 20.02.2020

На сході в Атюші - про теперішнє округу і майбутнє

На сході в Атюші - про теперішнє округу і майбутнє

   У неділю, 16 лютого, під керівництвом старости Станіслава Пилипця в Атюшівському будинку культури пройшли загальні збори жителів найбільшого в об’єднаній громаді старостинського округу. Участь у роботі зібрання взяв Коропський селищний голова Віктор Журавель, голова райради Михайло Мазуренко і в.о. голови райдержадміністрації Віктор Кузуб, представники служб району і ОТГ, депутатського корпусу громади, старости сіл Коропської ОТГ, аграрії, які орендують атюшівські землі, представник народного депутата Максима Зуєва Василь Жук, дільничний офіцер поліції Володимир Кириченко, редактор районної газети Людмила Ковальчук.

19:26 19.02.2020

Чернігівська ОДА закликає спільно протидіяти незаконним рубкам лісів

Чернігівська ОДА закликає спільно протидіяти незаконним рубкам лісів

   На Чернігівщині активізована робота з протидії незаконному обігу деревини. Зокрема, діє обласний штаб з координації роботи з протидії незаконним рубкам лісів та діяльності нелегальних деревообробних пунктів на території області. До його складу увійшли як представники структурних підрозділів ОДА та правоохоронних органів, так і громадськість.

16:06 18.02.2020

До змін у законодавстві про публічні закупівлі Коропська селищна рада буде готовою

До змін у законодавстві про публічні закупівлі Коропська селищна рада буде готовою

   Із 19 квітня цього року в дію вводиться Закон України «Про публічні закупівлі» в новій редакції. Вона передбачає чимало змін. Так для закупівель вартістю від 50 тисяч гривень система Prozorro стає обов’язковою (зараз від 200 тисяч). Через цю систему потрібно буде звітували про усі закупівлі вартістю від 1 копійки (зараз від 50 тисяч). Аби завчасно підготуватися до законодавчих змін, вивчити всі деталі, щоб надалі чітко керуватися ними в роботі, Коропський селищний голова Віктор Журавель сьогодні провів робочу нараду із заступниками, керівниками юридичних підрозділів селищної ради й комунальних підприємств.

16:45 17.02.2020

Навчалися, як протидіяти торгівлі людьми

Навчалися, як протидіяти торгівлі людьми

    Минулої п’ятниці Чернігівський громадський комітет захисту прав людини провів у обласному центрі тренінг для представників громад та райдержадміністрацій на тему налагодження взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми. Від Коропської громади участь у заході взяли завідувачка сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді Оксана Нестеренко, спеціаліст відділу – служби у справах дітей Людмила Комар і начальник відділу освіти Олег Курбанов.

13:47 17.02.2020

Про запровадження нового механізму забезпечення реабілітаційними заходами дітей з інвалідністю

Про запровадження нового механізму забезпечення реабілітаційними заходами дітей з інвалідністю

   На виконання Закону України «Про Державний бюджет на 2020 рік» Урядом 04.12.2019 прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 994 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 р. № 309», що передбачає можливість забезпечення  у 2020 році заходами з реабілітації дітей з інвалідністю не лише внаслідок дитячого церебрального паралічу, а також з іншими захворюваннями,  що дозволить охопити більш ширшу аудиторію дітей з інвалідністю реабілітаційними послугами.

10:28 17.02.2020

Зустріч спомину

Зустріч спомину

   Сьогодні −  День пам’яті учасникій бойових дій на території інших держав. У Коропі, як і щороку, із квітами в руках прийшли до меморіалу пам’яті воїнам-інтернаціоналістам наші земляки, яким довелося в різні роки брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.

12:01 15.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь