Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Коропські зірки-2020»: вісім пар, три концерти, море незабутніх вражень!

Дата: 20.02.2020 23:20
Кількість переглядів: 1725

  Фото без опису Близько тисячі глядачів минулими вихідними стали свідками народження нових зірок свого рідного краю на вже традиційному, восьмому пісенному шоу «Коропські зірки», яке пройшло в будинку культури. Насправді зала вміщає трохи більше ніж 300 людей, але концертних програм пройшло одразу три – з них уперше аж дві конкурсні шоу-програми і гала-концерт наступного дня. І саме свято, і його герої заслуговують, аби про них розповісти детальніше.

     «Коропські зірки-2020» розпочалися із вітальної пісні від місцевих аматорів сцени.  Після цього на сцену вийшла незмінна ведуча Наталія Поліщук, яка нагадала правила шоу. «Фішка» «Зірок» у тому, що в пісенній майстерності й артистизмі змагаються пари, в якій «вона» уже відома публіці, а «він» – новачок, чи навпаки, дебютує «вона». Мабуть, жодна таємниця в Коропі не зберігається так ретельно і неприступно, як список учасників.  Випитати, хто виступатиме, принаймні від працівників культури, практично нереально. Інтрига панує до останнього.

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Виступи кожної пари оцінювало журі. Оскільки окремих шоу-програм було дві, то і суддівських комісій було також дві. У першому шоу оцінки виставляли завідувачка відділення терцентру, неодноразова учасниця цього шоу Алла Шаповал, очільниця централізованої бібліотечної системи Ірина Євтушенко і директор Атюшівської школи Микола Свердлов.

     Увечері виступи тих самих пар уже по своєму оцінювали начальниця відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська, начальниця відділу Держгеокадастру Наталія Кулик і староста Атюші Станіслав Пилипець.

Фото без опису

   А тепер – про наших конкурсантів, які змагалися за здобуття титулу «Коропські зірки-2020».

   Андрій КОВАЛЕНКО, Ангеліна ЖУРБА. Пара, яка відкривала шоу. «Новачком» була Ангеліна, екскурсовод музею. Вона співала зі своїм кумом, котрий кілька років тому вже здобув перемогу цього шоу. Теоретично, першій парі конкурсантів мало б бути найважче… Але ні. Пісня «Козачка» у їхньому виконанні звучала впевнено, бездоганно і вишукано, так, ніби її виконують артисти великої сцени. Оцінки суддів – 10-10-10.

Фото без опису

Фото без опису

   Валерій ФОКА, Тетяна СУХОСТАВСЬКА. Енергійний учасник відомого на Коропщині й поза її межами дуету «ВІ-кенд» і нестримна як вогонь працівниця «Ощадбанку» зіграли на сцені…. наполегливу спробу укласти шлюб! Справжній захват публіки викликала їхня пісня «Хочу я замуж!» І костюми, і гра, і весільний букет, з якого сипалися на сцену купюри, і подружки нареченої, танцюристки школи мистецтв, − все було яскраво, видовищно, весело, шалено! На табличках суддів – 10-10-9.

Фото без опису

    Олег ПОЛАДІН, Людмила ТКАЧЕНКО. Переможець минулорічної шоу-програми «наш коропський Стас Михайлов» виступив із дебютанткою сцени, місцевою підприємицею, вишуканою і тендітною мамою трьох діточок Людмилою Ткаченко. Чуттєва композицію «Ревную» успішно поєднала цей дует. Суддівські бали – 9-9-10.

Фото без опису

     Людмила ТКАЧЕНКО, Сергій ЗЯЗЯ. Відмінний знавець комп’ютерної техніки із Рождественського має творчу натуру і коропську сцену мріяв підкорити вже давно. І тут така нагода! Та ще й у парі із талановитою жінкою, яка може із будь-якої пісні зробити шалене шоу. Енергійний хлопець і справжня Королева «запалили» публіку! Ну а костюми можна «зацінити» на фото. На табличках суддів −   9-9-10.

Фото без опису

   Сергій КАТЮХА, Дарія ПЕТРЕНКО. Ця пара перенесла весь зал у вир справжнього театру. Прекрасний соліст Коропського БК, постійний учасник шоу і чарівна дебютантка − спеціалістка відділу державної виконавчої служби представили прекрасну, цікаву, але досить складну для виконання пісню «Всё хорошо, прекрасная маркиза». Унікальний спів і номер-«родзинка» припали до душі і глядачу, і суддям  − 10-10-10.

Фото без опису

   Ігор СТУПАЧЕНКО, Ольга МІТЬКОВА. Соліст БК, «переможець конкурсу вусанів» обрав для виступу в парі молоду, вродливу, впевнену в собі… тричі бабусю, кокетливу білявку, «королеву бензоколонки» Ольгу Мітькову. У виконанні однієї із найвідоміших українських пісень «Одна калина» ця несподівана пара була щирою і відданою публіці. І заслужила вигуки «браво!». Оцінки суддів – 9-9-9.

Фото без опису

   Ірина КОРОТИЧ і Андрій ХОЛМЕЦЬКИЙ. Відома на Коропщині і за її межами співачка, яка торік стала володаркою титулу «Коропська зірка», на сцену вийшла із талановитим і артистичним працівником товариства «Черешеньки» із Райгородка. Їхній виступ зал слухав, затамувавши подих. Пісня «Мати каже правду» із репертуару Олега Винника викликала і захват, і захоплення, і сльози. На зміну останнім її нотам прийшли шалені оплески, такі бурхливі, що через них не було одразу чути слів журі. Судді знову поставили найвищі бали – три десятки.

Фото без опису

   Восьмою були однокласники із Рождественського – знаний соліст Віктор ПОЛИВ’ЯН, неодноразовий учасник «Коропських зірок», і абсолютна дебютантка сцени Оксана НЕСТЕРЕНКО, яка очолює сектор по наданню соціальних послуг сім’ям із дітьми та молоді Коропської селищної ради. Пісня «Ми українці» у виконанні запальних земляків-рождественців і танець вихованок центру дитячої та юнацької творчості забезпечили яскравий, колоритний і ефектний екватор шоу. Судді поставили 9-9-10.

Фото без опису

   Другу частину музично-драйвового вечора відкрили Андрій Коваленко і Ангеліна Журба, які чуттєво заспівали романтичну пісню  Emin і A'STUDIO «Если ты рядом». Оцінки – 9-10-9.

Фото без опису

   Ірина Коротич і Андрій Холмецький виконали пісню-провокацію «Ірка» (Владислав Левицький) зі сміливими реквізитами, рухами та жестами. Суддівська комісія поставила цій парі максимальні бали.

Фото без опису

   Лірично-романтичний виступ Віктора Полив’яна і Оксани Нестеренко, пісня «А ты меня люби» продовжили чарувати глядачів.  10-10-9.

Фото без опису

   Спогадами про щасливе шкільне дитинство був пронизаний виступ Ігоря Ступаченка і Ольги Мітькової. Оцінки – 10-10-9.

Фото без опису

   Продовжив свято романтичний виступ і пісня «Если бы не ты» у виконанні Олега Поладіна і Людмила Ткаченко. Бали на табличках суддів – 9,10,10.

Фото без опису

   До душі глядачу був і легкий, жартівливий, сильний за виконанням номер від Сергія Катюхи і Дарії Петренко - «Із сиром пироги». Оцінка суддів – 10,10,10.

Фото без опису

   Пісенний букет білих троянд подарували глядачу Сергій Зязя і Людмила Ткаченко. За виступ – 30 балів.

Фото без опису

   Завершились конкурсні номери справжнім шоу під пісню «Пчеловод» від Тетяни Сухоставської (в ролі головної бджілки), Валерія Фоки (пасічника), і юних бджілок зі школи мистецтв. 10 балів від суддів.

Фото без опису

   За оцінками дві пари конкурсантів (Ірина Коротич і Андрій Холмецький, Дарія Петренко і Сергій Катюха) набрали однакову кількість балів. За правилами шоу в такому випадку вони мають змагатися за перемогу у пісенних батлах. Та за рішенням журі запрошення на батл отримали ще і  Тетяна Сухоставська і Валерій Фока. Пари по черзі заспівали «Зелене жито».

    І ось усі номери виконані, результати оголошені. Пари здобули такі номінації (у другому, вечірньому  шоу):

Андрій КОВАЛЕНКО, Ангеліна ЖУРБА – «Епатажна зірка»
Валерій ФОКА, Тетяна СУХОСТАВСЬКА – «Вражаюча зірка»
Олег ПОЛАДІН, Людмила ТКАЧЕНКО – «Емоційна зірка»
Сергій КАТЮХА, Дарія ПЕТРЕНКО – «Харизматична зірка»
Ігор СТУПАЧЕНКО, Ольга МІТЬКОВА – «Найвеселіша зірка»
Віктор ПОЛИВ’ЯН, Оксана НЕСТЕРЕНКО  − «Лірична зірка»

Людмила ТКАЧЕНКО, Сергій ЗЯЗЯ – «Зірка глядацьких симпатій»

   А номінацію КОРОПСЬКІ ЗІРКИ-2020 (як у денній, так і у вечірній шоу-програмі) здобули Ірина КОРОТИЧ і Андрій ХОЛМЕЦЬКИЙ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    Ось таким яскравим, несподіваним, розмаїтим, видовищним було цьогорічне шоу, якого чекають із нетерпінням і до якого готуються наполегливо і старанно як конкурсанти, так і весь колектив Коропського будинку культури,  відділ культури і туризму. Приємно, що традиція живе, і в Коропі з’являються нові й нові творчі імена.

Фото без опису

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь