A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проєкт Стратегії розвитку громади готовий для затвердження

Проєкт Стратегії розвитку громади готовий для затвердження

Сьогодні в залі засідань селищної ради пройшла завершальна 5-та зустріч міжнародних експертів  програми DOBRE Андрія Кавунця і Радослава Шарлея з групою Стратегічного планування. На підсумковому зібранні розглянули всі зауваження й пропозиції, отримані в результаті громадських обговорень проєкту Стратегії.

16:43 21.10.2021

Жіноче лідерство в дії: у Коропі відкрили фітнес-простір і дитячу кімнату

Жіноче лідерство в дії: у Коропі відкрили фітнес-простір і дитячу кімнату

Не так давно 10 активних представниць нашої громади пройшли в рамках Програми DOBRE навчання в Академії жіночого лідерства. Історія не закінчилася просто врученням сертифікатів. Випускниці Академії написали гендерно-орієнтований проєкт – створення фітнес-простору і дитячої кімнати. Робота з проєктом почалася ще з весни і тривала ціле літо. Всі зусилля були немарними, він отримав фінансування. Наші лідерки радіють результату: вчора в Коропі урочисто презентували проєкт «Щаслива жінка» (саме таку він має назву).

19:26 20.10.2021

Коропську громаду відвідав голова ОДА

Коропську громаду відвідав голова ОДА

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації В'ячеслав Чаус сьогодні перебував з робочою поїздкою в нашій громаді. Керівник ОДА разом з Коропським селищним головою Володимиром Куніциним та в.о. голови Новгород-Сіверської РДА Олександром Хільком оглянув об’єкти Коропа, що є кандидатами на фінансування за програмою «Велике будівництво» в наступному році.

18:06 20.10.2021

«Довідник безбар’єрності»

«Довідник безбар’єрності»

В Україні за ініціативи першої леді Олени Зеленської з’явився електронний «Довідник безбар’єрності», у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Довідник розроблений для того, щоб  стати гідом з коректного спілкування. 

14:09 19.10.2021

Суспільне шукає друзів-репортерів у Коропській громаді

Суспільне шукає друзів-репортерів у Коропській громаді

Сьогодні до Коропа завітала команда регіонального Суспільного мовлення  – розповісти про безкоштовне навчання універсальній журналістиці з перспективою працевлаштування в медіакомпанії. На зустріч, що пройшла в Арт-просторі Публічної бібліотеки, завітали жителі Коропщини, які працюють чи хочуть працювати з інформацією.  

18:55 18.10.2021

Субсидії аграріям за гречку

Субсидії аграріям за гречку

Департамент агропромислового розвитку Чернігівської ОДА повідомляє: згідно наказу Мінагрополітики від 09.09.2021 № 187 «Щодо спрямування у 2021 році коштів для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь» визначено, що у 2021 році кошти, передбачені Мінагрополітики за бюджетною програмою 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Державна підтримка сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь», будуть спрямовані на виплату бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка.

11:34 18.10.2021

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми

День заснований Європарламентом у 2007 році. Цей день покликаний привернути увагу до осіб, які стали жертвами сучасних форм рабства, зокрема постраждали від примусової праці, сексуальної експлуатації, примусового втягнення у злочинну діяльність та участь у збройному конфлікті, торгівлі людськими органами, боргового рабства тощо, повідомляється на сайті Уповноваженого ВРУ з прав людини. Торгівля людьми вважається особливо тяжким злочином в Україні та багатьох інших країнах.

10:38 18.10.2021

Більш ніж 10 % споживачів електроенергії ТОВ «Чернігівгаз Збут» обрали тариф «Фіксований»

Більш ніж 10 % споживачів електроенергії ТОВ «Чернігівгаз Збут» обрали тариф «Фіксований»

У вересні ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», запропонувало споживачам електроенергії групи Б, які споживають до 50 тисяч кВт на одну точку обліку та не мають засобів погодинного обліку електроенергії, зафіксувати вартість електроенергії на 4-й квартал поточного року. Наразі за тарифом «Фіксований» електричну енергію споживають більше 10 % клієнтів цього сегменту компанії.

08:59 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь