Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про засідання виконавчого комітету 26 жовтня

Дата: 26.10.2022 18:57
Кількість переглядів: 333

Сьогодні голова громади Володимир Куніцин провів засідання виконавчого комітету Коропської селищної ради

Під час засідання опрацювали 24 питання з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема – затвердили ряд програм на наступні роки:

  • Програму забезпечення проведення заходів і робіт з мобілізаційної підготовки місцевого значення – з фінансовим забезпеченням у 300 тисяч гривень.

Аналогічна програма – з фінансуванням у 200 тисяч гривень – діє в цьому році. За ці кошти  придбали 45 комплектів форми для захисників та тонну дизпалива.

  • Програму забезпечення надання послуг з водопостачання та водовідведення в Коропській селищній раді на 2023-2024 роки. Її загальна сума – 900 тисяч гривень. Планується завершення реконструкції водогону по вулиці Вознесенській, і реконструкція по вулиці Горького. Роботу цю необхідно продовжувати, тому що місцями ще й досі лежать азбестові труби.
  • Програму утримання мереж вуличного освітлення громади на 2023 рік. Її фінансування – 800 тисяч гривень.
  • Програму охорони навколишнього природного середовища Коропської селищної ради на 2023-2025 роки. 100 тисяч гривень на рік.
  • Програму «Обдаровані діти – майбутнє Коропщини» на 2023 – 2027 роки. Це програма з підтримки юних переможців Всеукраїнських, обласних олімпіад і конкурсів, та їхніх педагогів. Загальна сума програми на 5 років становить 1 мільйон гривень, з них 500 тисяч – кошти місцевого бюджету.
  • Програму забезпечення службовим житлом медичних працівників закладів охорони здоров’я громади на 2023 рік – з фінансуванням у 500 тисяч гривень на придбання житла медикам.
  • Програму фінансової підтримки готельного господарства на  наступний рік у сумі 400 тисяч гривень для оплати комунальних послуг.

Разом з тим внесли зміни до деяких цьогорічних програм:

  • До Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій  додали 99,5 тисяч гривень на придбання генератора, щоб у разі тривалих перебоїв з електрикою залишатися з водою.

І додатково голова громади доручив членам виконкому проаналізувати потребу в генераторах у Коропі та в селах для організації пунктів обігріву, роботи закладів соціальної сфери.

  • До Програми забезпечення надання послуг з водопостачання додали 194 тисячі гривень: 135 тисяч – на придбання матеріалів та обладнання; 49,8 тисячі – на оплату електроенергії; 10 тисяч – на придбання електроінструменту.

Також погодили оновлені штатні розписи комунальних підприємств:

  •  Центру первинної медико-санітарної допомоги та радіоорганізації «Короп-ФМ» – у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати;
  • КП «Вода» - щоб додати 4 штатні одиниці опалювачів. Це тому, що з метою економії коштів адмінбудівлю селищної ради перевели на опалювання дровами. Тож надалі послугу забезпечення теплом замість АТ «Облтеплокомуненерго» надаватиме КП «Вода».

Крім цього, на засіданні погодили звіт директора Інформаційно-туристичного центру «Космос» за 9 місяців, розглянули питання житлово-комунального господарства, питання зі сфери відділу-служби у справах дітей та відділу соціального захисту населення, внесли зміни до бюджету у зв’язку з ухваленням попередніх рішень, розглянули заяви громадян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь