A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Оголошення

Послуга гарячого харчування

Територіальний центр соціального обслуговування Коропської селищної ради запроваджує послугу гарячого харчування для ВПО.  Кошти для харчування надає філія Злученого Українська Американського Допомогового Комітету США. Послуга надаватиметься 1 раз на день з понеділка по п'ятницю в одному із закладів громадського харчування смт Короп. Кількість обідів обмежена - 30 на день. Бажаючих просимо до 17 червня 2022 р. звернутися в територіальний центр (ліве крило готелю "Космос") з підтверджуючими документами (паспорт, довідка про статус ВПО)

12:38 10.06.2022

Будьте обережні на воді

З настанням теплого сезону на водоймах Коропської селищної ради створюються передумови для виникнення надзвичайних ситуацій та подій, пов’язаних із загибеллю людей на воді. Беручи до уваги, що на даний час в Україні оголошено воєнний стан та те, що Новгород-Сіверський район межує з країною агресором, відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Коропської селищної ради ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ скупчення людей у місцях масового відпочинку біля води на території селищної ради.

10:57 10.06.2022

До відома громадян!

Центр надання адміністративних послуг Коропської селищної ради повідомляє про відновлення надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

14:18 09.06.2022

Умови проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території Коропської об’єднаної територіальної громади:

Коропська селищна рада  оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з    побутовими відходами на території Коропської селищної ради.

10:42 09.06.2022

До уваги суб'єктів господарювання різної форми власності

До Коропської територіальної громади надійшло звернення від мешканців-переселенців із Донецької, Луганської та Херсонської областей, що проживають на території Деснянської територіальної громади Чернігівської області і бажають  вирощувати сільськогосподарську продукцію, але не мають можливісті придбати необідне, з проханням допомогти фінансово або придбати садівничий інвентар, добрива, курчат, качок, грибниці грибів шампіньйонів.  

09:22 30.05.2022

До уваги господарюючих суб'єктів

З метою підготовки Плану економічного відновлення Чернігівської області після військової агресії російської федерації та розробки відповідних презентаційних матеріалів для максимального залучення міжнародних донорів до розбудови економічної спроможності громад в рамках співпраці з «Professional Government Association of Ukraine» звертаємося до господарюючих суб’єктів громади з проханням заповнити опитувальник для бізнесу (https://docs.google.com/forms/d/16nBW-mwY6n-Ia-dFQKFRNu62FZp3r5pUX7urda_iqKQ/viewform?edit_requested=true) у термін до 20 травня 2022 року.

12:08 19.05.2022

Просимо звернути увагу!

Під час надходження сигналу «Повітряна тривога», у Коропі буде вмикатися сирена оповіщення.

10:10 12.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь