A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Соціальний захист гарантуємо

Дата: 03.11.2017 14:26
Кількість переглядів: 450

Фото без описуСвоє професійне свято – День працівника соціальної сфери, працівники Бахмацького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області зустрічають вагомими здобутками.

   У Конституції України задекларовано, що життя і здоров'я людини є найвищою соціальною цінністю. Кожен має право на працю, на належні, безпечні і здорові умови праці, гарантії щодо соціального захисту, охорони життя та здоров'я у процесі трудової діяльності.     

   Після створення Фонду соціального страхування  громадяни отримали надійні гарантії щодо їх соціального захисту у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю і пологами, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, охорони життя та здоров'я.

   Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області  виконує свої функції на території Бахмацького, Борзнянського та Коропського районів, де розміщені 4275 суб'єктів господарської діяльності, зареєстрованих у Фонді, з середньообліковою чисельністю понад 17,5 тис. штатних працівників. У відділенні працює 15 чоловік.

    Соціальна захищеність застрахованих осіб – найважливіший напрям роботи відділення. За 9 місяців 2017 року  застрахованим особам виплачено близько 12 млн. грн., в тому числі - понад 4,5 млн. грн сплачено по лікарняних листках у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, понад 1,8 млн. грн допомоги по вагітності і пологах, понад 71,9 тис. грн допомоги на поховання застрахованих осіб , понад 3,8 млн. грн страхових виплат та медико – соціальних послуг потерпілим на виробництві та членам їх сімей, оплачено лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно – курортних закладів понад 120 чол. на суму майже 1,5 млн. грн.

    На відміну від інших страхових фондів всі види виплат та  послуг, які надає Фонд, не тільки декларовані, але й гарантовані. Всі виплати здійснюються своєчасно.

  За 16 років діяльності Фонду по відділенню було зареєстровано близько 270 випадків травматизму на виробництві, в тому числі  55- зі смертельним наслідком, 4 випадки профзахворювань. Профілактична робота з охорони праці –один з важливих напрямків діяльності Фонду, кінцева мета якого – збереження життя та здоров'я людини під час виконання нею трудових обов'язків. Всі страхувальники є об'єктами уваги страхового експерта з охорони праці, робота якого спрямована на пропаганду безпечних умов праці через засоби масової інформації та роботу з роботодавцями, оскільки зрозуміло, що нещасний випадок легше попередити, вклавши кошти у створення безпечних умов праці, ніж нести моральну відповідальність і матеріальні витрати для відновлення зруйнованих після аварій виробництв і допомоги постраждалим. За час існування Фонду рівень виробничого травматизму завдяки проведеній профілактичній роботі знизився в 2,7 раза.

  Відділення є одним з ініціаторів розроблення та виконання районних Програм поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013 -2017 роки.

    За значні заслуги та особистий внесок в систему соціального страхування працівники відділення неодноразово відзначались грамотами та подяками Міністерства соціальної політики України, виконавчої дирекції Фонду, обласної державної адміністрації та обласної ради, обласного управління виконавчої дирекції Фонду, райдержадміністрації та районної ради.

  Колектив відділення в умовах реформування докладає максимальних зусиль для забезпечення соціальних гарантій застрахованим особам, передбачених чинним законодавством.

                                Начальник Бахмацького відділення     Микола Литвин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь