A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Командний чемпіонат Чернігівщини з легкої атлетики

  20 травня в Чернігові відбувся командний чемпіонат Чернігівщини з легкої атлетики, в якому участь взяли й представники Коропської ОТГ, а саме – Олександра Жук, яка в фіналі чемпіонату області з бігу на 100 метрів серед дівчат 2002 року народження і молодших зайняла почесне друге місце з результатом 13,3 секунди.

14:32 22.05.2019

Спартакіада школярів Коропщини 2018-19

  Як багато радощів подарувала вона сотням дітей! Скільки ночей було недоспано перед стартами, скільки адреналіну спалено після перемог. Додому – разом з чемпіонами – їхали гарні Кубки та медалі. Мами пекли переможцям святкові торти.   Скільки сивини добавилося в скроні наставників дітей за цей час. Це так нелегко – підготувати чемпіонів.   Скупі цифри розкажуть вам, читачу, про все – хто працював, а хто недопрацьовував. Хто має тренерський та організаційний хист, а хто ні. Хто має мотивацію до творчої праці, а хто просто ходить на роботу.  

16:55 21.05.2019

Чемпіонат області з настільного тенісу серед дітей 2007 і молодших

  На чемпіонаті області з настільного тенісу дітей 2007 р.н. і молодші вихованці Сергія Іллющенка, директора ДЮСШ відділу освіти та тренера з настільного тенісу, показали відмінні результати, а саме: серед 20 учасників хлопців 4 місце посів учень Коропської ЗОШ Женя Бугай, серед 13 учасниць чарівної статі 4 місце посіла Пацук Даша та 8 Ілонна Бугай. Наші спортсмени змагались з чернігівськими, сосницькими, сновськими та ічнянськими учасниками чемпіонату. Отож, радіємо їх досягненням!!!

16:31 20.05.2019

Гросмейстер з шахів 2019 із Крисок

  Чемпіонат із шахів 2019 року «Спортивні ігри Коропщини» відбувся на КСК «Аполлон» 18 травня. Цьогоріч у змаганнях взяли участь шахісти з Коропа, Понорниці, Крисок, Сохачів, Шабалинова. Як завжди на цьому виді змагань вражає тиша і спокійна атмосфера.  Над чорно-білими дошками зосереджено сидять учасники і тільки чути, як відраховуються хвилини на шахматному годиннику.

13:47 20.05.2019

Чемпіонат області з волейболу (Вища ліга А) –  ВК КОРОП срібні призери

  19 травня в культурно-спортивному комплексі «Аполлон» відбувся чемпіонат області з волейболу (Вища ліга А) 2018-2019.  В фіналі змагались найпотужніші волейбольні команди Чернігівщини ВК КОРОП та ІМК «Прилуки».

12:05 20.05.2019

Родинно-спортивне свято пройшло в Коропі у День матері

   Сьогоднішньої недільної днини культурно-спортивний комплекс «Аполлон» зібрав учасників активного й веселого заходу для всієї родини «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Його присвятили Дню матері, що відзначають другої травневої неділі, та Міжнародному дню сім’ї 15 травня.  

18:42 12.05.2019

У прагненні перемог негода не страшна!

   Навіть дощ і прогнозований сніг не зупинив запал юних спортсменів-бігунів. Хмари згущувались над культурно-спортивним комплексом «Аполлон», а юні спортсмени − на бігових доріжках. Один з найхвилюючих видів змагань − спільний чемпіонат Коропщини з легкої атлетики, адже кожен сам за себе, але бали – рідній школі. І тому хвилювання, шквал емоцій та «На старт!», «Увага!», «Руш!» − чітка команда Івана Івановича Ігнатенка, який щороку є незмінним суддею, що подає команду на старті.

21:17 08.05.2019

Змагання з настільного тенісу: продовжуючи традиції

  Як уже багато років поспіль, у переддень Великоднього свята, 27 квітня, в спортивній залі Коропської школи вирували тенісні баталії. Кращі тенісисти краю тут змагалися за перемогу чемпіонату з настільного тенісу 2019 року «Спортивні ігри Коропщини».

09:15 02.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь