A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Чернігівській ОДА привітали переможців чемпіонату області з волейболу пам’яті Віталія Сидоренка

Дата: 19.06.2020 08:37
Кількість переглядів: 609

Фото без описуПеремога - у команди Сергія Жованика ВК «Короп». Вітаємо!

 У церемонії нагородження 18 червня взяли участь представники керівництва Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, тренери та гравці команд-переможниць, представники обласної федерації волейболу та судді обласних змагань.

  Андрій Подорван, заступник голови ОДА, привітав спортсменів з перемогою, зазначивши, що Чернігівщина по праву може пишатися досягненнями з волейболу.

  - Цьогоріч через обмежувальні карантинні заходи чемпіонат області серед чоловічих команд вищої ліги категорії «А» сезону 2019/2020 років пам’яті Віталія Сидоренка завершились достроково. За результатами першого кола змагань, перемогла команда ВК «Короп». Друге та третє місце посіли чернігівські команди «Педуніверситет» та «Технолог» відповідно. Цьогоріч ми вирішили підвести підсумки змагань на рівні ОДА, оскільки хочемо популяризувати цей вид спорт, - наголосив Андрій Подорван.

  Андрій Кужель, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту, зазначив, що одним з основних завдань, очолюваної ним установи, є розвиток всієї спортивної сфери області та всебічна підтримка спортсменів.

   Віце-президент Чернігівської обласної федерації волейболу Ігор Ліфар подякував керівництву ОДА за підтримку спорту та спортсменів. Також своїми враженнями від змагань поділились Іван Ващенко, головний суддя всіх обласних змагань з волейболу, суддя національної категорії, та Юрій Мацкайлов, суддя першої категорії всіх обласних змагань з волейболу Чернігівської області.

   На церемонії були присутні тренери команд-переможниць: Сергій Жованик, тренер ВК «Короп», Олександр Дворніченко, тренер команди «Педуніверситет», та Володимир Борисенко, тренер команди «Технолог». За їхніми словами, волейбол – перспективний вид спорту для Чернігівської області, а підтримка команд на обласному рівні та перемога у змаганнях, то є найкраща мотивація для спортсменів. І додали, що підготовка до наступних змагань вже почалася.

Фото без опису

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь