A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Скільки податків сплатили у липні платники Чернігівщини

  Платниками податків Чернігівської області до бюджетів усіх рівнів у липні поточного року сплачено більше 861 млн грн податків, зборів та обов’язкових платежів. Рівень відповідного періоду минулого року перевищено більш як на 17 відс або на суму близько 126 млн гривень.

15:54 06.08.2019

За сім місяців платникам податків Чернігівщини з бюджету повернуто 741 мільйон гривень ПДВ

  За інформацією управління податків і зборів з юридичних осіб, протягом січня–липня поточного року підрозділами ГУ ДФС у Чернігівській області проведено у встановлені законодавством терміни камеральні перевірки 226 суб’єктів господарювання-0юридичних осіб з питань достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму понад 693 мільйони гривень.

12:04 05.08.2019

На Чернігівщині засуджено алкогольних фальсифікаторів

  Вироком суду визнано винними у скоєнні злочину, передбаченого ст. 204 КК України 3-х ділків, які займалися незаконним виготовленням та збутом фальсифікату. Згідно вироку суду 12200 літрів фальсифікату, а також обладнання для його виготовлення підлягають знищенню, а порушникам присуджено чималі штрафи.

09:48 02.08.2019

Малий та середній бізнес за рахунок сплати податків забезпечують половину надходжень до бюджетів територіальних громад Чернігівщини

  У першому півріччі 2019 року до бюджетів усіх рівнів суб’єкти господарювання середнього і малого бізнесу Чернігівщини сплачено майже 2,6 млрд грн податків і зборів, що становить близько 50 відс. загальної суми надходжень. 

15:55 29.07.2019

Як самостійно повторно (дистанційно) сформувати сертифікат електронного ключа

   Звертаємо увагу, що починаючи з 1 серпня клієнти зможуть отримати електронні довірчі послуги виключно на захищені носії ключової інформації, - повідомляє Інформаційно-довідковий департамент ДФС України (далі – АЦСК ІДД ДФС).

09:44 26.07.2019

Фіскальна служба області застерігає суб’єктів господарювання від неправомірного заниження митних платежів

   Підрозділом митного аудиту ГУ ДФС у Чернігівській області під час документальної невиїзної перевірки одного із суб’єктів зовнішньо економічної діяльності, виявлено факт імпортування на митну територію України розкидача мінеральних добрив вартістю понад 152 тис грн з ухиленням від сплати належних сум митних платежів.

15:11 25.07.2019

Якщо об’єкти нерухомості одного власника розміщені у різних населених пунктах – куди звертатися для проведення звірки даних

     Зверніть увагу, що платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем проживання (реєстрації). 

14:46 25.07.2019

Якщо об’єкти нерухомості одного власника розміщені у різних населених пунктах – куди звертатися для проведення звірки даних

    Зверніть увагу, що платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем проживання (реєстрації).

14:43 25.07.2019

На Чернігівщині анульовано 15 ліцензій за продаж алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім

   Управлінням контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області протягом поточного року проведено 90 перевірок суб'єктів господарювання, що займаються роздрібною торгівлею алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним.  

16:07 24.07.2019

Роботодавці зобов’язані виплачувати заробітну плату не нижче встановленого рівня – ДФС в області 

   У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили як саме контролюються питання виплати заробітної плати у регіоні.  З січня 2019 року мінімальна заробітна плата становить: у місячному розмірі - 4173 гривні; у погодинному розмірі - 25,13 гривні.

14:50 23.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь