A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Щодо значення коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель за 2019 рік

   Головне управління ДПС у Чернігівській області інформує, що згідно листа Держгеокадастру від 03.01.2020 року № 6-28-0.22-38/2-20 індекс споживчих цін за 2017-2023 роки, що використовується для визначення  коефіцієнта  індексації  нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення, застосовується із зазначенням 100 відсотків.

16:50 06.02.2020

Своєчасно сплачуйте ЄСВ, щоб уникнути податкового боргу  

   Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що своєчасна сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист, а це: соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші виплати. Юридичним особам та фізичним особам-підприємцям, членам фермерських господарств, особам, які провадять незалежну професійну діяльність - завжди слід пам’ятати, що несвоєчасна сплата і накопичення заборгованості з єдиного внеску призводить до негативних наслідків та фінансових санкцій.

15:12 05.02.2020

Малий та середній бізнес за рахунок сплати податків забезпечують половину надходжень до бюджетів територіальних громад Чернігівщини

   У 2019 році до бюджетів усіх рівнів Чернігівської області суб’єктами господарювання середнього і малого бізнесу сплачено більше 5,5 млрд грн податків і зборів. У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомляють, що це становить 51 відс. від загальної суми надходжень минулого року. 

11:19 04.02.2020

До уваги підприємців! Наступає період подання річної звітності! Не забудьте подати звіт до 9 лютого!

   Фізичні особи — підприємці, у тому чис­лі ті, які обрали спрощену систему оподат­кування, формують і подають за себе звіт згідно з додатком 5 (форма № Д5) за звітний період 2019 рік до 09 лютого 2020 року.

12:56 03.02.2020

У рамках операції «Акциз-2020» викрито підпільний цех

   Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області припинили діяльність незаконного виробництва небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату.

12:14 03.02.2020

Громадська рада при податковій службі області провела своє перше засідання

   Сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Чернігівський області відбулося перше засідання  Громадської ради.  Під час засідання обрано голову Громадської ради. Шляхом відкритого голосування очолити дорадчий орган довірили Дмитру Адаменку, який був головою попереднього складу Громадської ради. Заступниками голови обрано Андрія Лося та Володимира Демиденка.

16:07 31.01.2020

До уваги всіх роботодавців!

  Відповідно до ст. 24 Кодексу законів про працю України роботодавцям заборонено допускати працівника до роботи без укладення трудового договору та повідомлення про це органів Державної податкової служби.

14:51 29.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь