A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

У фальсифікаторів тютюнової продукції вилучено «майна» майже на 3 мільйона гривень

   Канал з транспортування оптових партій тютюнових виробів перекрили працівники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

15:14 06.03.2020

На Чернігівщині виявлено порушень при торгівлі підакцизними товарами на суму 711 тисяч гривень

   В управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомили, що під час проведення 45-ти перевірок суб'єктів господарювання, що займаються роздрібною торгівлею алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, виявлено 34 порушення. Прийнято рішення про застосування до порушників штрафних фінансових санкцій на суму 711 тисяч гривень.

11:01 05.03.2020

Новації 2020 року у застосуванні РРО: процедура повернення коштів «кешбек»

   Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що з 01.10.2020 набирають чинності норми Закону України від 20 вересня 2019 року    № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» щодо запровадження механізму «кешбек».

10:59 05.03.2020

На Чернігівщині витримується позитивна динаміка у наповненні  бюджетів усіх рівнів

   До бюджетів усіх рівнів платниками Чернігівської області у лютому 2020 року сплачено 975,5 млн грн податків та зборів. Рівень відповідного періоду минулого року перевищено на 12 відс. або на 104,7 млн гривень.

15:35 04.03.2020

Як самостійно отримати довідку про доходи в Електронному кабінеті

  Триває період подання декларацій державними службовцями та особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. У цей період традиційно зростає кількість користувачів Електронного кабінету. Сервіс дозволяє оперативно та у будь-який час отримати відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків, необхідні для заповнення декларації.

12:08 03.03.2020

Спільні заходи дають результат: 9 тисяч найманих працівників офіційно працевлаштовано

   У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що у рамках проведення спільних заходів з метою підвищення рівня заробітної плати, сплати податків та єдиного внеску, дотримання трудового законодавства фахівцями податкової служби та Держпраці в області проведено співбесіди з 398 cуб’єктами господарювання у сфері торгівлі і тимчасового розміщення та організації харчування та розповсюджено майже 1 тисячу інформаційних буклетів.

13:04 27.02.2020

Дія нових законів про РРО не поширюється на мікробізнес

   Головне управління ДПС Чернігівській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що дія нових законів, які набирають чинності у 2020 році та розширюють сферу застосування реєстраторів розрахункових операцій, не буде поширюватись на суб’єктів господарювання, які належать до мікробізнесу.

14:31 26.02.2020

Що необхідно знати, щоб  уникнути податкового боргу  

   У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що пересвідчитись у наявності або відсутності податкового боргу можна самостійно, навіть, якщо фізична особа не є суб’єктом господарювання.

14:26 26.02.2020

Відбулись зміни у особистих даних – завітайте до податкової!

   Головне управління ДПС у Чернігівській області  звертає увагу громадян, що відповідно до вимог Податкового кодексу України (пункт 70.7 статті 70 Кодексу) фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, місце народження, дата народження, серія, номер свідоцтва про народження, паспорта (аналогічні дані іншого документа, що посвідчує особу), ким і коли виданий) протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання відповідної заяви за формою та у порядку, визначеними у Положенні про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 29 вересня 2017 № 822.

11:45 25.02.2020

На Чернігівщині підбито перші підсумки деклараційної кампанії

    Протягом січня на Чернігівщині податкові декларації про майновий стан і доходи  за 2019 рік подали  725 громадян, які задекларували 75,3 млн грн доходів. Із загальної кількості декларантів, 382 громадянина, які мали обов’язок задекларувати доходи. Вони самостійно визначили до сплати в бюджет понад 1,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 375,7 тис грн  військового збору.  Інші 343 громадянина  подали податкові декларації з метою одержання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 906,3 тис грн податку на доходи фізичних осіб.

11:29 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь