Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Забезпечено діяльність ДПС уформаті єдиної юридичної особи

Дата: 30.12.2020 14:08
Кількість переглядів: 333

Фото без описуЗ 1 січня 2021 року територіальні органи ДПС,утворені як її відокремлені підрозділи, розпочинають здійснення повноважень тафункцій територіальних органів ДПС, що ліквідуються як юридичні особи.Відповідний наказ підписано сьогодні, 24 грудня 2020 року, Головою ДПС ОлексіємЛюбченком.

«Зроблено заключний крок щодо забезпеченняфункціонування ДПС у форматі єдиної юридичної особи. Виконано одну зпріоритетних задач, яка була визначена для ДПС низкою рішень Уряду таструктурним маяком Меморандуму про економічну та фінансову політику з МВФ. З 1січня наступного року ДПС починає функціонувати як єдина юридична особа», -зазначив Голова ДПС Олексій Любченко.

Тепер Державна податкова служба буде функціонуватияк єдина юридична особа, що складається з центрального апарату та територіальнихорганів, утворених як її відокремлені підрозділи (без статусу юридичних осіб).

Такі зміни сприятимуть посиленню інституційноїспроможності ДПС, уникненню дублювання функцій і процедур в ДПС, забезпеченнювідкритості та прозорості діяльності Служби, мінімізації корупції, покращеннюнадання послуг платникам податків.

Нагадаємо, що на виконання Указу Президента Українивід 08 листопада 2019 року № 837 «Про невідкладні заходи з проведенняреформ та зміцнення держави» Кабінетом Міністрів України 30 вересня 2020 рокуприйнято постанову № 893 «Деякі питання територіальних органів Державноїподаткової служби», відповідно до якої було прийнято рішення про ліквідацію якюридичних осіб публічного права територіальних органів ДПС та надано завданняДПС щодо створення її територіальних органів як відокремлених підрозділівСлужби.

     ПресслужбаГоловного управління  ДПС у Чернігівськійобласті


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь