Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

Про пільги для ветеранів війни

ПРАВОВИЙ СТАТУС ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ визначено Законом України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” від 22 жовтня 1993 року № 3551-XII (далі – Закон) та передбачено соціальні гарантії цій категорії громадян.

08:33 24.06.2024

Алгоритм здійснення виплати за лікарняним

Тимчасова втрата працездатності – це період непрацездатності людини внаслідок захворювання, травми або інших причин (вагітність та пологи, карантин тощо), який має тимчасовий характер і триває до відновлення працездатності.

11:18 18.06.2024

До уваги отримувачів житлових субсидій

Більшості громадян, які отримували субсидію під час опалювального сезону, на наступний період Пенсійний фонд України перераховує субсидію автоматично, без особистого звернення.

11:17 18.06.2024

Пільги та надбавка до пенсії за донорство

Законом України “Про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові” від 30.09.2020 № 931-IX передбачено пільги для донорів, які здають свою кров добровільно. У разі здійснення безоплатно донації крові в сумарній кількості, що дорівнює двом разовим максимально допустимим дозам, або плазми крові в сумарній кількості, що дорівнює чотирьом разовим максимально допустимим дозам або тромбоцитів у двох разових донаціях методом аферезу, донори набувають таких прав:

11:15 18.06.2024

Продовжуємо роботу з попередження травматизму на виробництві

Працівники відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області продовжують системну роботу з вивчення стану дотримання правил безпеки виробничих процесів, охорони праці та попередження виробничого травматизму на підприємствах області.

11:13 18.06.2024

У зв’язку зі зростанням тарифу на електроенергію розмір субсидії перерахують автоматично

Постановою Уряду від 21 жовтня 1995 р. № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива“ передбачено, що у разі зміни розміру цін і тарифів на житлово-комунальні послуги перерахунок житлової субсидії в межах установленого строку її призначення здійснюється без звернення громадян.

12:01 11.06.2024

У зв’язку зі зростанням тарифу на електроенергію розмір субсидії перерахують автоматично

Постановою Уряду від 21 жовтня 1995 р. № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива“ передбачено, що перерахунок житлової субсидії в межах установленого строку її призначення без звернення громадян здійснюється, зокрема, у разі зміни розміру цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

19:48 07.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь