Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

У червні працюючі пенсіонери, які набули право на перерахунок пенсії, отримають підвищені виплати

З 1 квітня 2024 року пенсіонерам, які після призначення / попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та на 1 березня 2024 року набули 24 місяці страхового стажу, або менше ніж 24 місяців, але після призначення чи попереднього перерахунку пенсії пройшло два роки, проведено автоматичний перерахунок пенсії. 

12:56 31.05.2024

Запитуєте – відповідаємо

 Чи може українець, який тимчасово мешкає за кордоном та якому до пенсії залишилось менше року, сплачувати добровільні внески до Пенсійного фонду України? Яку мінімальну суму потрібно сплачувати?

12:53 31.05.2024

До уваги громадян, яким відмовлено у призначенні житлової субсидії у зв’язку з наявністю заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг!

Особам, яким відмовлено у призначенні субсидії на наступний період у зв’язку з наявністю простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на суму понад 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн), для одержання виплат потрібно документально підтвердити сплату заборгованості або укласти договір про її реструктуризацію, або заборгованість, яку споживач не визнає, оскаржити в судовому порядку. 

12:50 31.05.2024

Нещасний випадок на виробництві: хто може отримати відшкодування

Під час виконання професійних обов’язків може статися нещасний випадок та бути заподіяна шкода здоров’ю працівників. У разі настання таких випадків та втрати працівником працездатності Законом України від 23.09.1999 № 1105-XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон) передбачено страхові виплати за рахунок коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування. Хто може отримати виплати?

14:58 29.05.2024

Щоб не втратити субсидію, пільгу або пенсію своєчасно інформуйте Пенсійний фонд України про зміни!

Якщо громадянин не подає до ПФУ відомості про зміну персональних даних, то виплата пенсії, субсидії або пільги може призупинитися до з'ясування обставин та встановлення підстав для їх поновлення.

16:16 24.05.2024

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутись за продовженням виплат

Звертаємо увагу! Якщо ви одночасно відповідаєте всім (!) наступним критеріям:  є отримувачем житлово-комунальної субсидії або пільги,  були отримувачем субсидії або пільги станом на початок повномасштабної агресії російської федерації 24 лютого 2022 року,  проживали (чи проживаєте) на тимчасово окупованій території чи в зоні активних бойових дій;  з початку повномасштабної агресії не звертались до органів соціального захисту населення чи Пенсійного фонду України за перепризначенням субсидії або пільги, то вам потрібно зробити це до 1 липня 2024 року.

09:15 17.05.2024

Запитуєте – відповідаємо

Я сезонно (з жовтня по квітень) працюю кочегаром у котельні за мінімальну зарплату. Чи маю я право на призначення субсидії?

09:58 09.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь