A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

«Виходь на світло!»: інформаційна кампанія Державної служби України  з питань праці

З метою донесення до всіх громадян інформації про ризики і наслідки незадекларованої праці, правильність оформлення трудових відносин та зміни у законодавстві Державна служба України  з питань праці  розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!».

11:55 15.08.2023

Удосконалено механізм надання соціальних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 14.07.2023 № 775 “Деякі питання реалізації прав потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання на отримання соціальних послуг“. Що передбачає новий документ і про які зміни йдеться?

11:52 10.08.2023

До Дня Незалежності українські ветерани та особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, отримають разову грошову виплату

21 липня, на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань» Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань».

17:26 03.08.2023

Жінки самі обиратимуть, коли їм виходити в декрет

Президент України підписав закон, який дозволяє вагітним жінкам, які працюють, йти у відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами пізніше, ніж за 70 (90) днів до пологів. За бажанням жінки та у разі відсутності медичних протипоказань, частина відпустки тривалістю 70 календарних днів, передбачена до пологів, може бути перенесена та використана жінкою частково або повністю після пологів, починаючи з дня пологів.

16:55 31.07.2023

Запитуєте – відповідаємо

Хто в селі має право на отримання пільги в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу?

11:28 24.07.2023

Легалізація зарплати: відповідальність та наслідки

Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема легалізації трудових відносин та заробітної плати. На жаль, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства.

14:45 21.07.2023

Субсидію після підвищення тарифу на електроенергію перерахували. Мешканці Чернігівщини отримають компенсацію в повному обсязі

На початку липня ц.р Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області здійснило автоматичний перерахунок та перепризначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі на новий період із урахуванням підвищеного тарифу на електроенергію для споживачів із 1 червня 2023 року.

14:15 18.07.2023

До уваги громадян! Забезпечення житловими субсидіями найбільш вразливих верств населення змінюється

13 червня Уряд  України ухвалив постанову № 601, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою  субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.

10:08 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь