Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

Отримувачі страхових виплат можуть подати заяву на зміну виплатних реквізитів онлайн

Пенсійний фонд України реалізував на вебпорталі електронних послуг нову можливість для отримувачів страхових виплат у зв’язку з нещасним випадком на виробництві чи професійним захворюванням – подання заяви на зміну виплатних реквізитів.

12:10 05.07.2024

У разі звернення після 1 липня субсидію або пільгу буде призначено з місяця звернення із заявою

У зв’язку із завершенням періоду дії окремого порядку виплати субсидій та пільг, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 215 «Про особливості нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період дії воєнного стану», окремим одержувачам субсидій та пільг потрібно звернутись до органу Пенсійного фонду України із відповідною заявою та документами.

11:26 02.07.2024

Як подати документи для призначення/перерахунку пенсії без відвідування Пенсійного фонду України?

На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України  реалізована можливість подати документи для призначення/перерахунку пенсії без особистого відвідування органів ПФУ.

14:45 28.06.2024

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

За нашою адресою зареєстровано повнолітню особу (доньку), яка з нами не проживає. Чи потрібно нам для призначення житлової субсидії надавати акт обстеження матеріальнопобутових умов домогосподарства? Для призначення житлової субсидії без врахування повнолітньої особи, яка зареєстрована за адресою домогосподарства, але проживає окремо, необхідно зазначити таку інформацію в декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.  У випадку, якщо людина не може надати підтверджуючий документ, що зареєстрована особа фактично не проживає за місцем своєї реєстрації (довідку з місця навчання або з місця роботи та ін.), житлова субсидія призначається на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.

12:52 27.06.2024

Ветерани війни можуть звернутися для нарахування чи продовження виплати пільг за спрощеним механізмом

Постановою Кабінету Міністрів України від 08.05.2024 № 521 визначено, що нарахування і виплата житлових субсидій та пільг, які надавалися у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 215 “Про особливості нарахування та виплати грошових допомог, пільг та житлових субсидій на період дії воєнного стану”, припиняється Пенсійним фондом України з червня 2024 року. 

08:39 24.06.2024

Порядок складання акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи

Чинним законодавством передбачено, що для прийняття рішення про надання пільг з оплати комунальних послуг, а також для включення до Реєстру осіб, які мають право на пільги, визначено необхідність складання акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи (далі – Акт обстеження).

08:37 24.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь