A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Фонд соціального страхування не наділений повноваженнями щодо визначення належності до складу сім’ї померлого медичного працівника

   За Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб» держава забезпечує страхові виплати медичним працівникам державних і комунальних закладів охорони здоров'я.

17:01 05.08.2020

Фонд надав одноразову допомогу за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням родині померлого медика з Івано-Франківщини

  Фонд соціального страхування України профінансував одноразову допомогу у розмірі 210 тисяч 200 гривень родині медичного працівника з Івано-Франківщини, який помер внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19. Страхову виплату було перераховано сьогодні, 04 серпня, кошти надійдуть на рахунок сім’ї упродовж декількох банківських днів.

10:04 05.08.2020

Середньоденна допомога по догляду за хворими дітьми зросла на 20,9%

  За оперативними даними українські працівники провели 1 мільйон 279 тисяч 783 дні, доглядаючи за хворими дітьми і родичами у січні–червні 2020 року. Фонд соціального страхування України компенсував втрачений за цей час заробіток, починаючи з першого дня і за весь час догляду, на суму 388,9 мільйонів гривень. Виплати отримали 134,4 тисячі застрахованих осіб.

08:05 30.07.2020

Фондом щороку фіксуються смертельні нещасні випадки внаслідок роботи в каналізаційних колодязях

   Внаслідок отруєння каналізаційними газами щороку Фондом соціального страхування України реєструються виробничі нещасні випадки із смертельними наслідками, які стались при виконанні робіт по ремонту і експлуатації водопровідних та каналізаційних мереж, колекторів, колодязів. Велика частина з них – групові.

09:29 28.07.2020

Фонд компенсував втрачений заробіток за 15 мільйонів днів лікування

   У січні - червні роботодавці подали до Фонду на оплату заяви-розрахунки за 1,6 мільйонами листків непрацездатності. Застраховані українці провели на лікарняних у зв’язку із хворобою або травмою 14 мільйонів 906 тисяч 163 оплачуваних за кошти Фонду днів.

07:55 27.07.2020

Фонд продовжує нараховувати суми витрат на медико-соціальні послуги та здійснить виплати потерпілим після закінчення карантину або зняття обмежень

   З 18 квітня 2020 року Фонд соціального страхування України на вимогу закону призупинив фінансування медичних і соціальних послуг та окремих виплат для потерпілих на виробництві, осіб з інвалідністю та працюючого населення на період дії карантину. Обмеження накладено пунктом другим частини п’ятої прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний Бюджет України на 2020 рік».

15:19 23.07.2020

Майже 75 тисяч працюючих жінок отримали від Фонду допомогу по вагітності та пологах

    Під опікою Фонду соціального страхування України – майже 6 мільйонів працюючих жінок. Упродовж першого півріччя 2020 року 74,8 тисяч з них перебували у декретній відпустці і отримали від ФССУ допомогу по вагітності та пологах.

08:27 23.07.2020

Фонд компенсував застрахованим особам втрачений заробіток за 38 тисяч днів ізоляції від COVID-19

  Понад 6 тис. застрахованих українців знаходились на самоізоляції під медичним наглядом з початку пандемії COVID-19, з них майже 1,5 тис. – медичні працівники. Кожен із них отримав від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого за цей час заробітку – на сьогодні ФССУ профінансував понад 38 тисяч днів ізоляції.

12:58 21.07.2020

Правила поведінки в умовах аномальної спеки

  Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області інформує. Аналіз наявних страхових ризиків свідчить про зв'язок сезонних високих температур повітря робочих зон з причинами конкретних нещасних випадків на виробництві. Тому нагальною стає необхідність проведення ефективних заходів із попередження нещасних випадків під час підвищення температури повітря.

11:47 20.07.2020

Фонд профінансував страхові виплати для двох сімей, чиї рідні померли від профзахворювання на COVID-19

  Для родини та батьків лікаря-анестезіолога з Одещини, який помер внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України профінансував страхову виплату у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень за кошти державного бюджету. Допомога була перерахована Фондом у рівних частинах особам, які мають на неї право, сьогодні, 16 липня. Кошти надійдуть на рахунки сім’ї упродовж декількох банківських днів.

09:05 20.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь