A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Уряд затвердив зміни до бюджету ФССУ щодо виділення коштів на виплату допомог родинам померлих від COVID-19 медиків

   Сьогодні, 1 липня, Кабінет Міністрів України затвердив зміни до річного бюджету Фонду соціального страхування України в частині виділення Фонду фінансової допомоги для проведення одноразових страхових виплат родинам медичних працівників, які померли внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2.

12:25 01.07.2020

Родини померлих від COVID-19 медиків отримали допомоги від Фонду соціального страхування України

   Фонд соціального страхування України профінансував одноразові допомоги для двох родин медичних працівників, які померли внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.

13:11 30.06.2020

Фонд погасив заборгованість за лікарняними і декретними у повному обсязі

   Фонд соціального страхування України профінансував надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 25 червня. Загалом на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності, допомог по вагітності та пологах і на поховання сьогодні Фонд направив 1,122 млрд гривень, профінансовано заяви-розрахунки з 23 травня по 25 червня включно.

14:37 26.06.2020

Особливості призначення та виплати допомог в разі смерті медика від COVID-19 обговорили на нараді

 Усі члени родини медичного працівника, який помер від коронавірусної хвороби внаслідок виконання професійних обов’язків, мають право на отримання одноразової допомоги у розмірі 1,576 млн гривень. Особливості та нюанси фінансування такої виплати обговорили на селекторній нараді під головуванням в.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Тетяни Михайленко, участь у заході взяли заступниця директора Олена Денисова, керівники профільних управлінь виконавчої дирекції, начальники та фахівці управлінь в областях і місті Києві.

13:15 26.06.2020

В.о. директора ВД Фонду Тетяна Михайленко: заборгованість за лікарняними і декретними буде погашена найближчим часом

  Дванадцять мільйонів застрахованих українців захищені на випадок хвороби, травми, вагітності та пологів, нещасного випадку, професійного захворювання, потреби в реабілітаційному лікуванні, медичних і соціальних послугах. Про додержання прав застрахованих осіб в.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Тетяна Михайленко розповіла під час засідання Координаційної ради з питань захисту соціальних прав.

12:13 24.06.2020

Фонд профінансував підвищені щомісячні страхові виплати потерпілим на виробництві  у повному обсязі

   Потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві чи профзахворювань або члени їх родин у разі смерті потерпілих отримали понад 790 млн гривень щомісячних страхових виплат за травень. Фінансування здійснено Фондом соціального страхування України у повному обсязі з урахуванням підвищення розміру виплат на 11% відповідно до перерахунку, проведеного з 01 березня 2020 року.

08:02 19.06.2020

Уряд затвердив виплати медикам у разі інвалідності або смерті від COVID-19 через Фонд соціального страхування України

  Фонд соціального страхування України здійснить страхові виплати у випадку захворювання або смерті медичних працівників у  зв’язку з інфікуванням коронавірусною хворобою. Відповідний порядок надання страхових виплат Кабінет Міністрів України затвердив сьогодні, 17 червня.

13:32 18.06.2020

Фонд отримав 3 357 повідомлень про гостре профзахворювання медиків на COVID-19

  Станом на сьогодні, 17 червня, Фонд соціального страхування України отримав 3 357  повідомлень від закладів охорони здоров’я щодо гострого професійного захворювання медичних працівників на COVID-19. Про це начальник управління профілактики страхових випадків виконавчої дирекції ФССУ Сергій Таровик повідомив на селекторній нараді за участі начальників відділів управління профілактики страхових випадків, керівників і страхових експертів з охорони праці управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві.

13:30 18.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь