A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Фонд прийняв до оплати лікарняні через ізоляцію від COVID – 19 на 1,5 млн грн

  Станом на 15 червня до Фонду соціального страхування України подали заяви-розрахунки для фінансування листків непрацездатності, виданих у зв’язку з ізоляцією від COVID-19, на суму 1,45 млн гривень.

12:28 16.06.2020

Правління схвалило зміни до річного бюджету Фонду

  Сьогодні, 12 червня, під головуванням голови правління Фонду соціального страхування України, першого заступника Міністра соціальної політики Євгена Котика відбулось екстрене засідання правління. Захід пройшов у форматі відеоконференції.

09:44 15.06.2020

23,9% потерпілих на виробництві є внутрішньо переміщеними особами

  Понад 48,7 тисяч, або 23,9% потерпілих на виробництві та членів їх сімей, які отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати і медико-соціальні послуги, є внутрішньо переміщеними особами.

08:00 12.06.2020

Роз’яснення щодо коректного внесення даних листків непрацездатності до заяви-розрахунку

  При оформленні заяви-розрахунку, за якою Фонд соціального страхування України фінансує лікарняні, роботодавці мають вказувати ті листки непрацездатності, на підставі яких необхідно здійснити виплату матеріального забезпечення. Включення до заяви-розрахунку лише первинного лікарняного листка без зазначення листків непрацездатності, які були видані як продовження первинного, та за якими призначено допомогу від Фонду, є порушенням порядку використання страхових коштів.

11:50 10.06.2020

У Фонді зареєстровано понад 3,3 млн страхувальників

  На обліку у Фонді соціального страхування України перебуває понад 3,3 млн роботодавців, фізичних осіб-підприємців, самозайнятих і інших осіб, які зобов’язані сплачувати ЄСВ. З них юридичних осіб – понад 1,4 млн, фізичних осіб – 1,9 млн.

11:48 10.06.2020

Комітет ВРУ з питань бюджету погодив надання фінансової допомоги ФССУ 2 278,8 млн грн з фонду боротьби з COVID 19

  Комітет Верховної Ради України з питань бюджету сьогодні, 03 червня, на своєму засіданні погодив виділення коштів державного бюджету із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками для надання фінансової допомоги Фонду соціального страхування України (відповідно до пункту 1 постанови КМУ від 20.05.2020 № 385).

10:26 04.06.2020

Звільнені від сплати єдиного внеску ФОП і частково безробітні мають право на виплати від Фонду

 Фізичні особи-підприємці і самозайняті особи, які тимчасово звільнені від сплати ЄСВ з метою їх підтримки на період дії протиепідемічних заходів, а також частково безробітні продовжують вважатись застрахованими у Фонді соціального страхування України особами.

08:59 01.06.2020

Заяви-розрахунки за лікарняними через ізоляцію від COVID-19 подаються окремо

  Для отримання фінансування від Фонду соціального страхування України допомог за лікарняними листками, виданими у зв’язку з ізоляцією від COVID-19, страхувальники (роботодавці) мають формувати окремі заяви-розрахунки, до яких не включаються лікарняні з інших причин непрацездатності.

15:49 27.05.2020

ЧИ НАДАЄ ФОНД ДОПОМОГУ В РАЗІ УСИНОВЛЕННЯ ДИТИНИ?

  Стати батьками – відповідальний та важливий крок. Фонд соціального страхування України фінансує допомогу по вагітності та пологах незалежно від того, народився малюк у сім’ї, чи дитину прийняли до родини.Фонд виплачує допомогу для кожної застрахованої особи, яка усиновила дитину протягом двох місяців з дня її народження, зазначеного у свідоцтві про народження.Період, за який нараховується виплата, складає 56 календарних днів з дня усиновлення, або 70 календарних днів у разі одночасного усиновлення двох і більше дітей, і 90 календарних днів – для жінок, віднесених до 1–3 категорій осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.   Розмір допомоги обчислюється за загальними правилами – він становить 100% середнього доходу за кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах.

09:31 27.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь