A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА

Книга: Василь Шкляр «Чорний ворон»

«Вертайсь росою»... Завжденний сум оселився в Чорному Воронові після того, як зустрів Її - ту, яка колись присоромила його, бравого офіцера з трьома Георгіївськими хрестами на грудях, устидала тяжко й негадано, розбудивши в ньому приспаний гонор. У Ворона (тоді ще не Ворона, а штабс-капітана Черноусова − перехрестили в армії з Чорновуса) за плечима вже була Омська школа прапорщиків, була війна «за царя і отєчество», потім за «душку Керенського», де він сам напросився до ударного батальйону смерті й не раз ходив попідручки з кістлявою свашкою.

13:05 06.05.2021

Книги – Ірина Тетера: «Київ- Нью Йорк», «Вибір без вибору»

«Колись вони із Сергієм були чудовою парою. Молоді, цілеспрямовані, амбітні. Ліді здавалося, що поруч з коханим  вона зможе все − так надихала її тоді його підтримка. А тепер…тепер вона й сама не розуміла…!

12:16 30.04.2021

23 квітня - Всесвітній день книги та авторського права

Є безліч дат, які відзначаються в Храмі Книг, бібліотеці: професійні, літературні, ювілейні  А завтра, 23 квітня, свято, яке напряму і опосередковано НАШЕ! БІБЛІОТЕЧНЕ! - Всесвітній день книги та авторського права.

08:41 22.04.2021

«Літній дитячий бібліомайданчик «Ромашка» - мрія колективу Публічної бібліотеки

Комунальний заклад «Публічна бібліотека» має цікаву ідею для покращання зовнішнього вигляду громади та культурного і просторового розвитку дітей і молоді. Тому хоче запропонувати програму до бюджету участі «Літній дитячий бібліомайданчик «Ромашка».

09:37 16.04.2021

Книги: «Колгосп тварин», «1984» Джорджа Орвелла

Спробуєм вас переконати: кожна освічена людина має прочитати хоча б одну книгу Джорджа Орвелла − одного з найцікавіших романістів 20-го ст. А хто знайомий з його літературною спадщиною − говорить, що зупинитися на одній книзі − не можливо. Вони перевертають свідомість, яскраво описують реальність. Автор не намагається не прикрашати, не очорнити дійсність − і це дуже цінно і правдиво! Розповідь-притча «Колгосп тварин» принесла автору серйозне визнання, а роман «1984» − світову славу. Ці та інші книги Д.Орвелла є в фонді  КЗ «Публічна бібліотека» і ми радимо своїм користувачам ознайомитись з ними.

16:09 15.04.2021

Книга: «Джерело» Айн Ренд

Ми менше стали читати паперову книгу і більше поринули у світ комп'ютера. Від цього трохи черствіють наші душі, ми розучуємось задушевно спілкуватись , меркнуть запальні вогники в наших очах. Нас поглинає епоха збайдужіння. Цьому можна зарадити. Від цього існують ліки. Дозвольте вам їх запропонувати: світовий бестселер «Джерело», Айн Ренд - авторки знаменитого трикнижжя «Атлант».

10:12 08.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь