Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

Тіньова зарплата – позбавлення соціальних гарантій

  Відповідно до Конституції України людина, її життя та здоров’я, честь та гідність, недоторканість визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Кожна людина має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя тією роботою, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується.

14:45 25.01.2019

Увага! Пенсії з 1 грудня підвищуються

На Чернігівщині мінімальні пенсійні виплати та надбавки і підвищення до пенсій для непрацездатних осіб будуть збільшені з 1 грудня 2018 року.  Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у грудні. У бюджеті Пенсійного фонду України на ці потреби передбачені відповідні фінансові ресурси. Про це повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

16:30 21.11.2018

За два роки військові пенсії мають подвоїтись

З 1 січня 2019 року  пенсії військових пенсіонерів Чернігівщини зростуть, у середньому, на 711 гривень. Підвищені пенсії отримають майже 19 тисяч колишніх військовослужбовців і міліціонерів. Про це повідомив начальник головного управління ПФУ в Чернігівській області Юрій Юрченко.

16:28 21.11.2018

ЕПП або традиційне посвідчення пенсіонера?

«Ми рекомендуємо всім пенсіонерам осучаснити свої посвідчення та відкрити для себе можливість користуватися усіма зручними і безкоштовними послугами Пенсійного фонду».

16:10 21.11.2018

Пенсійний фонд України інформує

З 1 липня 2018 року передбачено підвищення показників прожиткового мінімуму у відповідності до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік». У зв`язку з цим переглядається розмір пенсій, який залежить від прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

10:56 10.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь