A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ОСВІТА

На базі Коропської школи діятиме літній дитячий клуб

Наша громада стала переможцем конкурсного відбору для створення літніх клубів у межах ініціативи DECIDE Summer Clubs 2023 «Ми вдома – в Україні». Відбір проходив серед 430 територіальних громад з усієї України. Команда швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» обрала 50 громад-переможниць  – серед яких і наша!

15:37 10.07.2023

У Коропській громаді запрацював безкоштовний цифровий освітній центр завдяки підтримці ЄС

У Коропі –  у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості – розпочав роботу сучасний цифровий навчальний центр. Його у межах проєкту «Безпечне повернення до навчання в Україні» відкрила фінська міжнародна неурядова організація Finn Church Aid (FCA). Школярі отримали  простір для занять за програмами МОН та якісного розвивального дозвілля, абсолютно безкоштовного. Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

09:57 15.06.2023

Про засідання координаційної ради з питань шкільного громадського бюджету Коропської селищної ради

 13 червня у відділі освіти відбулося засідання координаційної ради з питань шкільного громадського бюджету Коропської селищної ради, на якому заслухати модератора щодо результатів здійснення перевірки паперового та онлайн голосування у відповідності до Порядук та Положення ШГБ.

11:45 13.06.2023

У Коропі на базі центру творчості відбувся районний навчально-методичний семінар

Сьогодні в Коропі відбувся районний навчально-методичний семінар «Позашкілля – світ творчості для дітей та учнівської молоді. З досвіду роботи комунального закладу позашкільної освіти «Коропський центр дитячої та юнацької творчості»

21:16 09.06.2023

Вітаємо переможницю мовознавчого конкурсу!

Учениця Рождественської школи Анна ГАНЖА здобула Диплом ІІІ ступеня фінального етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім. Тараса Шевченка у 2022–2023 навчальному році!

13:24 19.05.2023

Протягом двох днів у Коропській громаді проходив І (територіальний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура»)

Це традиційний конкурс, що має на Коропщині  майже десятилітню історію. Щоправда, останні кілька років він проходив тільки в режимі онлайн.

18:10 03.05.2023

З нагоди наближення свята Великодня сьогодні в Коропському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся творчий народознавчий майстер-клас  – виготовлення писанки з глини

Учасники творчого заходу дізнались більше про історію писанки, значення її символів; ознайомились із орнаментами, які здавана наносили на писанки саме у нас, на Чернігівщини.

16:25 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь