A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співчуваємо…

Коропська селищна рада, виконавчий комітет Коропської селищної ради висловлюють глибокі співчуття начальнику відділу освіти селищної  ради Курбанову Олегу Миколайовичу з приводу тяжкої втрати –  передчасної смерті брата.

09:26 27.01.2022

Співчуваємо…

Коропська селищна рада, виконавчий комітет Коропської селищної ради висловлюють глибокі співчуття начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту селищної  ради Лучку Володимиру Любомировичу з приводу тяжкої втрати –   смерті матері.

17:01 26.01.2022

Підтримали родину в складних життєвих обставинах

Днями, під час візиту до родин  − багатодітних та у складних життєвих обставинах  − соціальні служби нашої  громади виявили, що одна із сімей дуже гостро потребує допомоги. Ця сім’я складається із батька (поважного віку, йому 83 роки), і двох його зовсім юних дітей-студентів. Не було навіть найнеобхіднішого: запас дров – на кілька днів, обмаль їжі…

20:16 24.01.2022

СЬОГОДНІ ПІД ЧАС ЗАСІДАННЯ РАДИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД КОРОПСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВОЛОДИМИР КУНІЦИН ЗВЕРНУВСЯ ДО ГОЛОВИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОДА В’ЯЧЕСЛАВА АНАТОЛІЙОВИЧА ЧАУСА З ПРИВОДУ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

На території Коропської селищної ради сталося пошкодження лінії газопроводу в селі Нехаївка. Без газопостачання залишилося 222 житлових будинків.

17:06 24.01.2022

Робота з багатодітними родинами і сім’ями в складних життєвих обставинах

Минулої п’ятниці завідувачка сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді Оксана Нестеренко, начальниця  відділу – служби у справах дітей Коропської селищної ради Наталія Величко разом з інспектором ЮПСП (ювенальної превенції сектору превенції) Новгород-Сіверського РВП Андрієм Рощиком  здійснили профілактичний рейд до Атюші, Оболоння й Будища.

15:15 24.01.2022

Ліки за програмою єПідтримка можна буде придбати з 24 січня

Кабмін ухвалив постанову, яка розширює дію програми єПідтримка на лікарські засоби. Так, з 24 січня українці, старші 60 років, зможуть витратити 1000 грн, отримані у межах програми єПідтримка за вакцинацію від COVID-19, на придбання ліків в аптеках.

18:15 21.01.2022

У Коропі відбулись урочистості з нагоди Дня Соборності України

Завтра, 22 січня – особлива дата в історії державотворення Українського народу. Цього дня 1919 року у Києві проголошено Акт злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

14:06 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь