A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Інформація, що має суспільний інтерес

Краснуха вважається «дитячою» хворобою, але вона дуже небезпечна для вагітних жінок

Інфікування, особливо в першому триместрі, може призвести до викидня, мертвонародження або розвитку тяжких вад плоду. Найкращий захист – це імунізація, яка дає надійний тривалий імунітет, а також запобігає розвитку тяжких форм та ускладнень.

10:44 30.05.2022

«Цієї хвороби могло не бути», історії маленьких та дорослих українців, які важко хворіли, бо вчасно не зробили щеплення

Температура під 40 градусів, що не збивається, судомний кашель, від якого задихаєшся вночі, знесилення та зневоднення від тривалого блювання та проносу, рубці від глибоких запалень по всьому тілі, параліч ніг – це недитячі наслідки «дитячих» хвороб, яких можна було уникнути.

10:39 30.05.2022

Грип птиці

Грип птиці – інфекційне захворювання птиці, що характеризується ураженням органів дихання та системи травлення викликаного вірусами грипу А. Віруси грипу типу А можуть інфікувати не лише людей, а й багато видів тварин і птахів, у тому числі курей, качок, свиней, коней, ховрахів тощо. Підтип вірусу грипу H5N1 є одним з найнебезпечніших (високопатогенних) вірусів грипу. Інфіковані птахи поширюють вірус через свою слину, носові секреції та послід.

16:34 03.02.2022

Оголошення Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю

У зв’язку із затвердженням нової форми звітності № -10-ПОІ (річна) Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю (наказ Міністерства соціальної політики України від 27 серпня 2020 року № 591)    переконливо просимо звернути  увагу  суб’єктів господарювання, які проводять господарську діяльність на території громади, на відповідні зміни, з метою дотримання виконання відповідної норми Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні».

15:44 02.02.2022

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю (далі – відділення Фонду) інформує роботодавців, у яких працюють наймані працівники, особи з інвалідністю, про права таких осіб на забезпечення технічними засобами реабілітації та можливістю подачі документів через електронний кабінет особи.

10:10 25.01.2022

Про законодавчі вимоги щодо підтвердження фахового рівня управителями багатоквартирних будинків

Асоціація управителів житла (далі - Асоціація) з 2015 року активно працює над формуванням і розвитком конкурентного та професійного ринку управління багатоквартирними будинками в Україні.

12:14 19.01.2022

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: за місяць заборгованість побутових споживачів зросла на 91 мільйон гривень

За підсумками жовтня прострочена заборгованість побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», зросла на 32,8%. Наразі споживачі природного газу заборгували 370,6 мільйонів гривень. За підсумками вересня сума протермінованих фінансових зобов’язань складала 279 мільйонів гривень.

10:33 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь