A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Обережно - ожеледиця    

Більшість випадків травматизму трапляється в результаті падінь. Як зменшити вірогідність падіння під час пересування пішки в ожеледицю?

12:04 03.12.2020

Людський фактор – вина більшості нещасних випадків в зимовий період

Забезпечення належного стану охорони праці та пожежної безпеки підприємства стає особливо актуальним в  зимовий період. Холодна погода вносить свої корективи в експлуатацію протипожежних систем та обладнання, використання опалювальних приладів створює додаткову небезпеку виникнення пожежі. Роботодавець повинен прикласти максимум зусиль для захисту працівників та виробництва від пожеж в опалювальний період та переглянути порядок використання протипожежного оснащення.

11:41 03.12.2020

Соціальний захист людей з інвалідністю внаслідок виробничих травм – одне із пріоритетних завдань Фонду

Генеральна асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем людей з інвалідністю з метою звернення більшої уваги на потребу їхньої інтеграції у суспільство. Завдання Всесвітньої програми дій, до якої долучилася й Україна, полягає у запобіганні інвалідності та відновлення працездатності постраждалих.

11:32 03.12.2020

2,2 мільйона українців знаходились на лікарняних і декретних за підсумками 11 місяців

Упродовж січня-листопада Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування заяви-розрахунки на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання для 2,2 млн застрахованих осіб.

08:11 03.12.2020

У Фонді відсутні затримки із фінансування лікарняних, оплата здійснюється вчасно та в повному обсязі

У зв’язку із заявою одного зі спікерів у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1» щодо затримок фінансування лікарняних українським працівникам офіційно заявляємо, що Фонд соціального страхування України фінансує матеріальне забезпечення, у тому числі допомоги за листками непрацездатності і по вагітності та пологах, в оперативному режимі із випередженням встановлених законодавством термінів. На сьогодні у Фонді відсутні затримки з фінансування за усіма статтями видатків.

09:36 01.12.2020

Уже понад 50 тисяч українців пройшли оплачувану за кошти ФССУ ізоляцію від COVID-19

З початку пандемії понад 50 тисяч українських працівників, зокрема, майже 10 тисяч медиків знаходились на самоізоляції від COVID-19 під медичним наглядом. Для них Фонд соціального страхування України компенсує втрачений за цей час заробіток, починаючи з шостого дня ізоляції (перші 5 днів фінансує роботодавець).

12:53 26.11.2020

Президент підписав закон, що відновлює фінансування доглядів, допомог, ліків, санаторно-курортного і реабілітаційного лікування за кошти ФССУ

  Закон України «Про внесення змін до розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік" повернуто із підписом Президента, він набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

15:19 24.11.2020

Фонд направив 37,4 мільйона гривень на допомоги на поховання

Упродовж січня-жовтня Фонд соціального страхування України надав допомоги на поховання родинам 9 121 застрахованої особи, яка померла у період трудової діяльності. За той же період 2019 року було профінансовано 9 109 допомог на поховання.

13:08 23.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь