A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Безоплатна правова допомога

Строки звернення до суду з метою захисту трудових прав

  Інколи трапляються випадки, коли трудові права громадян порушуються і єдиною можливістю їх поновлення або захисту  є звернення до суду.  При цьому слід не пропустити, встановленого законодавством, строку для такого  звернення. Які ж строки   звернення до суду для вирішення трудових спорів?

10:37 23.07.2018

В Україні стартувала інформаційна кампанія «Безоплатна правова допомога – завжди поруч»

Міністерство юстиції України, Координаційний центр з надання правової допомоги спільно з канадськими партнерами презентували серію відеороликів та плакатів, які стануть основою інформаційної кампанії про безоплатну правову допомогу в Україні.

12:48 15.06.2018

Для системи БПД виготовили буклети шрифтом Брайля

Люди з вадами зору в усіх регіонах України отримають інформацію про систему безоплатної правової допомоги, викладену шрифтом Брайля. Таку можливість система БПД отримала завдяки спільному українсько-канадському проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» та співпраці з редакцією Українського товариства сліпих «Заклик». Про це розповів директор Координаційного центру з надання правової допомоги (КЦ) Олексій Бонюк напередодні Міжнародного дня боротьби за права людей із інвалідністю.

11:13 05.05.2018

До уваги громадян!

  З метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб реалізується загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

16:02 23.04.2018

До уваги громадян!

Звертаємо Вашу увагу, що безоплатну фахову правову допомогу можна отримати у відділі «Коропське бюро правової допомоги» Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: смт. Короп, вул. Успенська, 2. тел.: (04656) 21262.  Бюро правової допомоги  -  це Ваш порадник  у правових питаннях.

12:59 05.03.2018

До уваги громадян!

Яка відповідальність за несплату аліментів? Як оформити аліменти? Що робити, якщо один із батьків не платить аліменти добровільно? Яким може бути розмір аліментів?

16:15 20.02.2018

До уваги громадян!

Виконання рішення суду: пам'ятка для боржника. Хто такий боржник? Що таке реєстр боржників?

11:20 20.02.2018

До уваги громадян!

  В Україні з метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб реалізується загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

16:10 05.02.2018

Змінено порядок примусового стягнення боргів зі сплати аліментів

04 січня 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів».

16:08 19.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь