A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Фонд виплатив 3,8 мільярда гривень декретних допомог

Державний страховий захист від Фонду соціального страхування України зберігається для вагітних працівниць попри воєнний стан. Упродовж 2022 року Фонд виплатив уже 3,8 мільярда гривень допомог по вагітності та пологах, виплати отримали майже 89 тисяч українок.

11:05 02.12.2022

Від чого залежить розмір допомоги за лікарняними

Фонд соціального страхування України опікується 11 мільйонами працюючих українців, кожен з яких має право на компенсацію втраченого заробітку в разі хвороби, травми, догляду за хворими рідними та в інших страхових випадках.

08:14 01.12.2022

У листопаді потерпілі отримали 906 мільйонів гривень щомісячних виплат

Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж листопада отримали майже 170 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин. Виплати профінансовано вчасно та в повному обсязі для потерпілих з усієї України, зокрема тимчасово окупованих територій.

09:04 28.11.2022

Процедура отримання лікарняних для працівників за-кордоном

Попри вимушену евакуацію за кордон, українські працівники не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для застрахованих осіб, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.

12:57 25.11.2022

Обережно - ожеледиця

Аналіз виробничого та побутового травматизму показує, що абсолютна більшість випадків травматизму трапляється в результаті падінь під час пересування людей. Наслідком такого травмування є тривала втрата працездатності та інвалідність.

12:08 24.11.2022

ФССУ завершив фінансування щомісячних страхових виплат – потерпілим направлено 906 млн грн упродовж листопада

Навіть під час воєнного стану щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві продовжують виплачуватись Фондом соціального страхування України вчасно та в повному обсязі. Страхові виплати фінансувались вчасно навіть під час активних бойових дій і для потерпілих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

16:17 21.11.2022

За час війни ФССУ виплатив 10 млрд грн лікарняних і декретних допомог

З початку повномасштабного вторгнення фахівці Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві доклали всіх зусиль, аби виплати за лікарняними не призупинялись навіть в найскладніших обставинах – тож лікарняні і декретні допомоги продовжували виплачуватись навіть в умовах активних бойових дій, у тимчасово окупованих регіонах, для працівників, які евакуювались за кордон, або чиї роботодавці не змогли подати лікарняні на оплату.

16:15 21.11.2022

Фонд напряму нарахував евакуйованим працівникам 27 мільйонів гривень допомог

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати державний страховий захист у повному обсязі для всіх українців – зокрема для тих працівників, чиї роботодавці не можуть дотриматись процедури нарахування лікарняних через бойові дії.

10:52 16.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь