A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Фінансування лікарняних і декретних допомог здійснюється Фондом без затримок

4 січня року Фонд соціального страхування України повністю погасив заборгованість з виплати допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах. Виплати усіх видів матеріального забезпечення здійснюються вчасно та в повному обсязі для 11,5 мільйона застрахованих осіб у разі настання страхового випадку.

09:59 05.01.2022

Медикам нараховано допомоги за понад 150 тисяч днів лікування профхвороби на COVID-19 на суму 60 мільйонів гривень

За час лікування гострого професійного захворювання на COVID-19 медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я, які інфікувались під час виконання посадових обов’язків, Фонд соціального страхування України надає допомогу по тимчасовій втраті працездатності у розмірі 100% середнього доходу незалежно від тривалості стажу.

10:18 04.01.2022

Понад 10 тисяч потерпілих на виробництві пройшли санаторно-курортне лікування за кошти Фонду

За оперативними підсумками 2021 року понад 10 тисяч осіб з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання були забезпечені курсом санаторно-курортного лікування за кошти Фонду соціального страхування України.

10:05 04.01.2022

Фонд направив 1,75 мільярда грн фіндопомоги на лікарняні і декретні виплати

Фонд соціального страхування України направив 1 мільярд 750 мільйонів гривень фінансової допомоги з державного бюджету на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності, по вагітності та пологах і на поховання.

14:52 24.12.2021

Середній розмір лікарняних і декретних зріс на 11,4% та 18,5% відповідно за підсумками 11 місяців

За підсумками 11 місяців 2021 року середньоденний розмір допомог, які Фонд соціального страхування України фінансує за лікарняними листками, зріс на 11,4% для лікарняних у разі хвороби, травми, самоізоляції від COVID-19 чи догляду за хворими рідними, та на 18,5% для лікарняних по вагітності та пологах.

14:50 24.12.2021

Е-лікарняні з незначними помилками в ПІБ приймаються фондом до оплати

Трапляється, що ім’я в е-лікарняному несуттєво відрізняється від паспортних даних – пропущена буква у прізвищі, відсутній апостроф, Євгенівна замість Євгеніївна тощо. Це означає, що була допущена помилка при заключенні декларації із сімейним лікарем – дані з декларації вносяться до реєстру пацієнтів та використовуються при створенні медичних висновків, на підставі яких формуються е-лікарняні

14:46 24.12.2021

Обережно – ожеледиця!               

Аналіз виробничого та побутового травматизму показує, що абсолютна більшість випадків травматизму трапляється в результаті падінь під час пересування людей.

10:01 22.12.2021

Остерігайтесь обмороження та переохолодження

В Чернігівській області фіксуються випадки обмороження у зв’язку з різким похолоданням та низькими показниками температури повітря. Щорічно до лікувальних закладів області надходять постраждалі з різними стадіями обмороження. Щоб уникнути переохолодження й обмороження, фахівці рекомендують дотримуватись основних правил поведінки.

09:58 22.12.2021

Е-лікарняні сумісників з’являться в кабінетах роботодавців: особливості оформлення заяви-розрахунку

Відсьогодні в особистих кабінетах роботодавців почали з’являтись електронні лікарняні їх працівників за сумісництвом, створені з 01 жовтня по 20 грудня. Через великий обсяг, відображення всіх е-лікарняних відбувається поступово і займе трохи часу, однак багато роботодавців уже можуть приступити до призначення за ними допомог від Фонду соціального страхування України.

08:51 22.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь