Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Знання, що рятують життя: у Коропі пройшов тренінг із домедичної допомоги

Знання, що рятують життя: у Коропі пройшов тренінг із домедичної допомоги

Навчання навичкам надання першої допомоги ? важлива складова безпеки людей. Тому за ініціативи Коропської селищної ради сьогодні пройшов тренінг з першої домедичної допомоги. На запрошення голови громади для проведення цього навчання до Коропа приїхали військові медики, які мають відповідний досвід.

16:16 31.05.2022

Коропська центральна лікарня отримала гуманітарну допомогу від  Асоціації «Medicos del Mundo» в Україні («Лікарі світу»/MdM)

Коропська центральна лікарня отримала гуманітарну допомогу від  Асоціації «Medicos del Mundo» в Україні («Лікарі світу»/MdM)

Це міжнародна гуманітарна організація, яка працює над тим, щоб право на здоров’я стало реальністю для людей у всьому світі. За ініціативи головного лікаря Коропської ЦЛ Володимира Матусяка, що звернувся за допомогою до благодійних організацій та фондів, жителі ТГ та люди, що знайшли прихисток на Коропщині, будуть забезпечені вузькопрофільними лікарськими засобами, для медичної допомоги у стінах лікарні.

11:21 30.05.2022

Запрошуємо переселенців  на сімейне свято «Україна - це ми»

Запрошуємо переселенців на сімейне свято «Україна - це ми»

В програмі заходу проведення занять з дітьми ВПО – майстер-класи, флешмоб, конкурси від керівників гуртків КЗ ПО «Коропський центр дитячої та юнацької творчості» Коропської селищної ради: Майстер-клас «Мистецтво орігамі» Майстер-клас «Художня кераміка» Майстер-клас з виготовлення народної ляльки» Майстер-клас «Петриківський розпис» Малюнок на асфальті «Ми за мир!» Танцювальний патріотичний флешмоб Також всі присутні зможуть взяти участь у вікторині на патріотичну тему На завершення заходу планується частування (солодкий стіл) та спілкування в неформальній атмосфері

14:26 26.05.2022

Конкурс грантів для підтримки мікропідприємств та самозайнятих осіб

Конкурс грантів для підтримки мікропідприємств та самозайнятих осіб

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в межах проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу» оголошує конкурс грантів для підтримки мікропідприємств та самозайнятих осіб.

11:27 23.05.2022

Інтерв'ю з головою громади

Інтерв'ю з головою громади

В березні – коли йшли бойові дії на Чернігівщині – говорив з колишнім керівником однієї поважної установи. Серед іншого він сказав: «Кожного дня дякую Господу, що в даний час не при посаді!».

17:53 20.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь