Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Оголошення

Державна підтримка бджолярів

  Частиною 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого Постановою Кабінету  Міністрів України від 07.02.2018 №107 (зі змінами) (далі - Порядок) передбачена спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім'ї (далі - дотація за бджолосім’ї). Порядком визначено, що органи місцевого самоврядування здійснюють приймання і реєстрацію первинних документів від фізичних осіб та суб’єктів господарювання, які є власниками бджолосімей.

13:34 22.07.2020

До уваги жителів Коропа

  Коропська селищна рада звертається з проханням розрахуватися по сплаті податку за землю за 2020 рік до 29 серпня 2020 року. В разі несвоєчасної сплати буде нараховуватись пеня та штраф за кожний день несплати.

11:11 13.07.2020

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж запрошує

  Звертаємо увагу на те, що заклад має можливості для прийому студентів з інвалідністю І-ІІІ груп та дітей з інвалідністю до 18 років, дає змогу навчатися людям із числа маломобільної групи населення.

10:58 25.06.2020

Оголошення Коропської селищної ради про відбір виконавців земельних торгів земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності

1. Мета проведення робіт: проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14:44 17.06.2020

Увага! Посилено відповідальність за забруднення повітря і спалювання сухої трави та листя

  У зв’язку із спекотною погодою та значним підвищенням рівня пожежної небезпеки, Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА закликає всіх жителів і гостей області дотримуватися правил пожежної безпеки, не розпалювати багаття в екосистемах, не палити суху рослинність, листя, гілля, сміття, не робити шкоди своєму здоров’ю та навколишньому природному середовищу.

14:51 16.06.2020

Запрошення на навчання

  Чернігівський професійний будівельний ліцей запрошує на навчання по різним спеціальностям будівельного профілю випусників 9-11 класів. Ознайомитися  з умовами можна за посиланням або ж на офіційному web-сайті ліцею http://chpbl.in.ua/

14:16 10.06.2020

«Чернігівгаз» отримав майже півмільйона неідентифікованих платежів

  442 тисячі гривень  за розподіл газу станом на 1 червня  АТ «Чернігівгаз» не змогло  зарахувати на особові рахунки споживачів. Така ситуація виникає, якщо при сплаті через банк або платіжний сервіс не вказані номер особового рахунку чи адреса. 

08:23 10.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь