Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Оголошення

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж запрошує

  Звертаємо увагу на те, що заклад має можливості для прийому студентів з інвалідністю І-ІІІ груп та дітей з інвалідністю до 18 років, дає змогу навчатися людям із числа маломобільної групи населення.

10:58 25.06.2020

Оголошення Коропської селищної ради про відбір виконавців земельних торгів земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності

1. Мета проведення робіт: проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14:44 17.06.2020

Увага! Посилено відповідальність за забруднення повітря і спалювання сухої трави та листя

  У зв’язку із спекотною погодою та значним підвищенням рівня пожежної небезпеки, Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА закликає всіх жителів і гостей області дотримуватися правил пожежної безпеки, не розпалювати багаття в екосистемах, не палити суху рослинність, листя, гілля, сміття, не робити шкоди своєму здоров’ю та навколишньому природному середовищу.

14:51 16.06.2020

Запрошення на навчання

  Чернігівський професійний будівельний ліцей запрошує на навчання по різним спеціальностям будівельного профілю випусників 9-11 класів. Ознайомитися  з умовами можна за посиланням або ж на офіційному web-сайті ліцею http://chpbl.in.ua/

14:16 10.06.2020

«Чернігівгаз» отримав майже півмільйона неідентифікованих платежів

  442 тисячі гривень  за розподіл газу станом на 1 червня  АТ «Чернігівгаз» не змогло  зарахувати на особові рахунки споживачів. Така ситуація виникає, якщо при сплаті через банк або платіжний сервіс не вказані номер особового рахунку чи адреса. 

08:23 10.06.2020

До уваги громадян

  Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради повідомляє про скасування заходу, що запланований з 8  до 19 червня, стосовно запрошення громадян похилого віку, людей із інвалідністю, багатодітних сімей  отримати безкоштовний одяг, що був у вжитку.       

09:08 04.06.2020

Розвиток тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції

   До вашої уваги алгоритм державної підтримки, спрямованої, спрямованої на розвиток тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції в 2020 році, що надається суб’єктам господарювання різної форми власності та фізичним особам згідно постанови КМУ від 07 лютого 2018 року №107 (зі змінами), яка затверджена постановою КМУ від 20 травня 2020 року №395.

14:04 03.06.2020

Програма «Державна підтримка розвитку хмелярства, закладання молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними»

 У 2020 році  в Україні продовжує діяти програма «Державна підтримка розвитку хмелярства, закладання молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними». Це безповоротна фінансова допомога. Отримати її просто і цілком реально.

10:41 01.06.2020

Вебiнар на тему: «Фермерськi господарства вiд А до Я: створення ведення бiзнесу, державна пiдтримка»

  Як створити фермерське господарство? Хто  може  увiйти до  його  складу?  Якi документи  необхiднi  для  того,  щоб  таке  господарство  зареєструвати  та  як оформити  трудовi  вiдносити  його  членiв? Цi та  низка  супутнiх  питань  будуть розглянутi  у ходi  вебiнару  на  тему: «Фермерськi  господарства  вiд  А  до  Я:  створення  ведення бiзнесу, державна пiдтримка»,  який  вiдбудеться  29  травня  п.р  о  14.00-15.00  за  участi представникiв:

09:56 27.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь