Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Оголошення

Інформація для агровиробників та пасічників

Для запобігання випадків отруєнь бджіл в сезон 2021 року під час обробітку сільськогосподарських культур та земель пестицидами і агрохімікатами та для дієвої комунікації бджоляр-агровиробник розроблені інформаційні матеріали стосовно дій учасників процесу, які допоможуть захистити інтереси бджолярів і сільгоспвиробників, зробити обопільний бізнес успішним.

08:25 30.03.2021

В Україні суттєво збільшено штрафи за спалювання листя, трави та відходів

17 березня 2021 року вступив в силу новий Закон України про посилення відповідальності за спалювання сухої трави, поживних залишків, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах та поза їх межами, а саме були внесені зміни в ст. 77 та 77/1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

11:47 26.03.2021

Оголошення

Коропська селищна рада, відповідно до рішення 6 сесії селищної ради 8 скликання  від 19.03.2021 року №591 «Про затвердження Програми по створенню сприятливих умов для посадки (висадки) пасажирів, які користуються послугами пасажирського автомобільного транспорту на території  Коропської територіальної громади на 2021 рік» пропонує фізичним та юридичним особам взяти участь у конкурсі з визначення отримувача бюджетних коштів для виконання Програми  по створенню сприятливих умов для посадки  (висадки) пасажирів, які користуються послугами пасажирського автомобільного транспорту на території  Коропської територіальної громади на 2021 рік.

15:20 24.03.2021

Бюджет участі Коропської ТГ

Уже третій рік поспіль жителі громади, які проживають і зареєстровані на території ОТГ, і яким є 14 років, зможуть взяти участь у розподілі частини річного селищного бюджету – запропонувати програму, комплекс робіт, ідею для покращення зовнішнього вигляду громади та умов проживання у ній, соціально-економічного, культурного і просторового розвитку.

15:10 22.03.2021

Оголошення

Коропська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування шостої категорії – заступника начальника відділу фінансово-господарського забезпечення Коропської селищної ради. Детальна інформація знаходиться за посиланням.

10:08 22.03.2021

Анонс: науковий семінар для аграріїв

Тема: Технології вирощування бобових та зернових культур в умовах зміни клімату Коли? 23 березня. Початок о 10-00 Місце проведення – Ніжинський агротехнічний інститут (м. Ніжин, вулиця Шевченка, 10)

09:58 19.03.2021

Шановні жителі громади!

У Відділі державної реєстрації та Відділі - центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) – небачена досі ситуація:  хворіють більше ніж половина працівників. Тож із понеділка, 22 березня, по 05 квітня поточного року  ці відділи переходять на режим попереднього запису

09:49 19.03.2021

Оголошення

 Коропська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення селищної ради: «Про місцеві податки та збори  на території Коропської селищної територіальної громади».

08:53 19.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь