A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Молодіжна рада

У Коропській громаді починається розробка програми підтримки та розвитку молоді

Сьогодні в залі засідань селищної ради зустрілися представники, радники Молодіжної ради та Коропський селищний голова, аби окреслити найголовніші питання, пов’язані з майбутньою програмою підтримки та розвитку молоді та молодіжної політики в Коропській громаді на 2021-2023 роки.

15:20 12.07.2021

Засідання Молодіжної ради

Сьогодні в Арт просторі Публічної бібліотеки пройшло засідання Молодіжної ради. Під час засідання обрали нового заступника голови – Марину Богуславську. А також спланували заходи до кінця року.

20:21 31.05.2021

Молодіжна рада Коропської громади до Дня вишиванки проводить онлайн конкурс «Вишиванка в об'єктиві»

Умови конкурсу прості - до 19 травня скидайте фото у меседжер Дарині Мальцевій (голова Молодіжної ради)  або Оксані Нестеренко  (завідувач сектору по наданню соціальних послуг сім'ям з дітьми та молоді).

15:04 08.05.2021

Молодь Коропської громади «прокачали» досвідом із Ніжина

Чимало нового й цікавого принесли для коропської молоді «Молодіжні посиденьки Ніжин-Короп», що пройшли сьогодні за допомогою Zooм-конференції. З обох боків монітору зустрілися директор Ніжинського міського молодіжного центру Анжеліка Тимченко і члени нашої Молодіжної ради, головує в якій Дарина Мальцева та учасниці учнівського парламенту Коропської шкоди на чолі із Президентом Мариною Богуславською.

16:30 15.01.2021

Батарейки, здавайтеся!

Молодіжна рада Коропської громади ініціювала довготривалу акцію зі збору використаних батарейок у Коропі. Пластикові контейнери для старих елементів живлення знаходяться в магазині будівельних матеріалів (Є.О.Лега) та товарів для рибальства (О.М.Поладін). Скоро вони будуть і в інших закладах торгівлі.

17:04 26.11.2020

Молодіжні активісти об’єднали ідеї

 Зустріч членів Молодіжної ради Коропської ОТГ та її радників пройшла сьогодні в залі засідань селищної ради. На ній молодіжні активісти спланували та напрямки подальшої роботи. Їх кілька – благодійний, екологічний, розважальний. Стежте за анонсами.

13:46 19.11.2020

Подарунки – маленькій переможниці

   Здавалося б, простенький онлайн-фотоконкурс – а скільки щирої радості він може принести! Кабінет сектору по наданню послуг сім’ям з дітьми та молоді аж розквітнув від милої усмішки шестирічної коропчаночки Софійки Петренко. Дівчинка разом із мамою Дарією Сергіївною зайшла на вручення подарунка  за перемогу в дитячій номінації фотоконкурсу «Осіння Коропщина чарує», який провела Молодіжна рада.

11:54 17.11.2020

Ярина Сушко і Софія Петренко - переможниці фотоконкурсу від Молодіжної ради

  Осінь – така прекрасна і затишна пора, такими яскравими фарбами «малює», аж важко стриматися, щоб не поповнити свій фотоархів дивовижними світлинами. Правда ж? Молодіжна рада Коропської ОТГ запропонувала поділитися відзнятою красою з усіма - оголосила фотоконкурс «Осіння Коропщина чарує».

16:31 12.11.2020

Фотоконкурс від Молодіжної ради

УВАГА! Голосування за світлини, що надійшли на конкурс, розпочалося на сторінці Молодіжної ради Коропської ОТГ у Фейсбук. Голосування триває до 10 листопада. Переможцем стане той, чиї фото наберуть найбільше вподобань.

07:35 02.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь