A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

За підсумками року Фонд виплатив 9,9 мільярда гривень лікарняних

   Понад 9,9 млрд гривень було направлено Фондом соціального страхування України на фінансування допомог з тимчасової втрати працездатності упродовж 2019 року. Лікарняні було профінансовано для майже 2,2 млн застрахованих осіб.

09:30 28.12.2019

32 з половиною тисячі осіб уклали договори для проходження реабілітації після важких захворювань і травм за кошти Фонду

   Станом на 24 грудня з початку цього року укладено договорів для забезпечення медичною реабілітацією після перенесених захворювань і травм 32 545 застрахованих осіб. Проходження реабілітації фінансується за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

09:11 26.12.2019

Уряд збільшив видатки Фонду на матзабезпечення на 1 мільярд гривень за рахунок перевиконання плану по доходам

  На засіданні 18 грудня Кабінет Міністрів України затвердив зміни до бюджету Фонду соціального страхування України на 2019 рік. Це друге корегування показників річного бюджету, початкову редакцію якого було прийнято 16.01.2019.

14:32 19.12.2019

Фонд надасть допомогу постраждалим у груповому нещасному випадку в Одеському коледжі

   До Фонду соціального страхування України від Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу надійшло повідомлення про груповий нещасний випадок, який стався 04.12.2019 внаслідок пожежі. Станом на 12.12.2019 повідомлено про 13 застрахованих осіб, які постраждали.

17:11 12.12.2019

Безпека праці в зимовий період року

  Працівник зобов’язаний дбати про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку і здоров’я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства – такими є вимоги статті 14 Закону України «Про охорону праці»

12:23 09.12.2019

Фонд забезпечує соціальний захист людей з інвалідністю внаслідок виробничих травм

   З метою забезпечення належних умов для реалізації соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод особами з інвалідністю, впровадження кращого світового досвіду у цій сфері, недопущення дискримінації, а також виконання зобов'язань, взятих Україною за Конвенцією про права інвалідів, 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.

09:23 04.12.2019

Фонд перерахував 782,2 мільйона гривень на виплату лікарняних і допомог по вагітності та пологах

    З початку грудня цього року Фонд соціального страхування України профінансував 782,2 млн грн допомог з тимчасової втрати працездатності, по вагітності та пологах і на поховання.

09:21 04.12.2019

Терміни виплат роботодавцями лікарняних і декретних рекомендовано пришвидшити

   Враховуючи ситуацію, що склалась, з метою зняття соціальної напруги Фонд соціального страхування України звертається до страхувальників (роботодавців) з проханням здійснювати перерахування матеріального забезпечення своїм працівникам у максимально короткі терміни після отримання коштів від Фонду, особливо допомог у зв’язку з вагітністю і пологами.

08:23 04.12.2019

Обережно  - ожеледиця!

    Аналіз виробничого та побутового травматизму показує, що більшість його випадків трапляються через падіння під час пересування людей. Наслідком такого травмування є тривала втрата працездатності та інвалідність. У осінньо-зимовий період вірогідність падінь значно зростає. Тому для попередження травмування працівників необхідно проводити їм позаплановий інструктаж з питань охорони праці щодо поводження під час виконання робіт у складних погодних умовах, а водіям транспортних засобів − інструктажі з безпеки дорожнього руху. 

08:29 03.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь