A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Звіт про результати проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць, провулку населених пунктів Коропської селищної територіальної громади   

Дата: 11.05.2023 16:52
Кількість переглядів: 101

Фото без опису1.Громадське обговорення проводилось з питання перейменування:

1) в смт Короп:

частини вулиці Захисників України (від житлового будинку №11 до вулиці Дачна) на вулицю Івана Табірци;

2) в селі Риботин:

вулиці Чернігівська вулицю Миколи Качури;

провулку Чернігівський на провулок Миколи Качури.

2.Організатор громадського обговорення: комісія з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради (далі - Комісія).

3.Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання перейменування:

1)вулиці Захисників України в смт Короп: нова назва вулиці запропонована жителями смт Короп (звернення підписані 249 жителями), комісією з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради;

2) вулиці Чернігівська, провулку Чернігівський в с.Риботин: нова назва вулиці та провулку запропонована жителями села Риботин (звернення підписані 366 жителями), комісією з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради.

4.Відповідно до рішення виконавчого комітету Коропської селищної ради від 27.02.2023 року №66 «Про проведення громадського обговорення» комісією з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради було підготовлене та подане на оприлюднення Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць, провулку населених пунктів Коропської селищної територіальної громади (далі – Інформаційне повідомлення) та 28.02.2023 року сектором інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю Коропської селищної ради оприлюднене на офіційному сайті Коропської селищної ради   https://koropska-gromada.gov.ua/news/1677599111/

Пропозиції (зауваження) Комісією приймались на поштову адресу: 16200, Чернігівська область, смт Короп вул. Кибальчича, 1 та на адресу електронної пошти: kpselrada@ukr.net з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення (28.02.2023 року) до 10 квітня 2023 року включно.

Заходи Громадського обговорення з питання перейменування вулиць, провулку населених пунктів Коропської селищної територіальної громади проводились у формі засідання за круглим столом. Засідання за круглим столом проведене 02 травня 2023 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Коропської селищної ради за адресою смт Короп вул. Кибальчича,1 (сесійна зала).

З 28.02.2023 року по 10.04.2023 року пропозицій від жителів Коропської селищної територіальної громади не надійшло. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструвалися і не розглядалися.

В результаті громадського обговорення внесені пропозиції стосовно перейменування:

  1. в смт Короп:

частини вулиці Захисників України (від житлового будинку №11 до вулиці Дачна) на вулицю Івана Табірци;

        2) в селі Риботин:

вулиці Чернігівська на вулицю Миколи Качури;

провулку Чернігівський на провулок Миколи Качури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь