A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць, провулку населених пунктів Коропської селищної територіальної громади   

Дата: 28.02.2023 17:43
Кількість переглядів: 263

Фото без опису1. Організатор громадського обговорення: комісія з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради.

2. Перелік вулиць, провулків населених пунктів Коропської селищної територіальної громади, які пропонується перейменувати:

1) в смт Короп:

частина вулиці Захисників України (від житлового будинку №11 до вулиці Дачна);

        2) в селі Риботин:

вулиця Чернігівська;

провулок Чернігівський.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо перейменування вулиць, провулку:

Пропонується перейменувати:

  1. в смт Короп:

частину вулиці Захисників України (від житлового будинку №11 до вулиці Дачна) на вулицю Івана Табірци;

        2) в селі Риботин:

вулицю Чернігівська на вулицю Миколи Качури;

провулок Чернігівський  на провулок Миколи Качури.

Обгрунтування: Жителі смт Короп (звернення підписані 249 жителями) просять перейменувати вулицю Захисників України на честь загиблого Табірци Івана Івановича, який народився в смт Короп та проживав на вулиці Захисників України (колишня Горького). Інформаційна довідка додається.

Жителі села Риботин (звернення підписані 366 жителями) просять перейменувати вулицю Чернігівська та провулок Чернігівський на честь загиблого Качури Миколи Михайловича, який народився  в селі Риботин  та проживав на вулиці Чернігівська. Інформаційна довідка додається.

 

4. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання перейменування: 1)вулиці Захисників України в смт Короп: нова назва вулиці запропонована жителями смт Короп, комісією з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради;

2) вулиці Чернігівська, провулку Чернігівський в с.Риботин: нова назва вулиці та провулку запропонована жителями села Риботин, комісією з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради.

 

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 02 травня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні Коропської селищної ради за адресою смт Короп вул. Кибальчича,1 (сесійна зала).

 

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: 16200, Чернігівська область, смт Короп вул. Кибальчича, 1 та на адресу електронної пошти: kpselrada@ukr.net до 10 квітня 2023 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

 

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: смт Короп, вул. Кибальчича,1, комісія з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради (тел.:0465621105), kpselrada@ukr.net .

 

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: Басанець Наталія, голова комісії з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради.

 

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 12 травня 2023 року, на офіційному вебсайті Коропської селищної ради.

 

Зазначене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування  вулиць, провулку населених пунктів Коропської селищної територіальної громади   підлягає оприлюдненню на офіційному вебсайті Коропської селищної ради.

 

 

Інформаційна довідка про  Табірцу Івана Івановича

Молодший сержант ТАБІРЦА Іван Іванович народився 24 грудня 1989 року в смт Короп.

Спорт був окремою сторінкою біографії Івана, адже той був кращим у боксі, волейболі, силових дисциплінах - навчаючись у старших класах, проводив спортивні тренування з дітьми.

Після закінчення школи проходив військову службу у 25-й окремій повітряно-десантній бригаді, потім вступив у Глухівський педагогічний університет.

Інша частина життя Івана пов’язана з далекою африканською країною. Дужий, спортивний юнак певний час працював особистим охоронцем в Кенії. Після Африки повернувся до України, працював у Києві в охороні суду.

На захист Батьківщини чоловік став ще у 2014 році, боронячи рідну землю у складі 41-го Чернігівського батальйону територіальної оборони, а з першого дня повномасштабної війни разом зі старшим братом і батьком вкотре пішов боронити Україну від ворожих окупаційних військ.

Службу ніс у складі військової частини А3425 на посаді санітарного інструктора медичного пункту. На жаль, 5 січня 2023 року під час бойових дій у Соледарі на Донеччині Табірца Іван загинув…

Поховали воїна на кладовищі Малої Батьківщини. Вдома на нього чекали дружина і двомісячний синочок.

 

 

 

Інформаційна довідка про  Качуру Миколу Михайловича

Молодший сержант КАЧУРА Микола Михайлович народився 5 грудня 1992 року в с. Риботин, Коропського району (нині Новгород-Сіверський район), Чернігівської області, в багатодітній родині.

У 2009 році закінчив Риботинську загальноосвітню школу. Отримав повну загальну середню освіту.

У 2011-2012 роках проходив строкову військову службу в Збройних Силах України.

Після звільнення з строкової служби працював у м. Києві.

14 квітня 2022 року був призваний на військову службу за призовом під час мобілізації до роти охорони, потім продовжив службу у іншій військовій частині на посаді головного сержанта. Молодший сержант.

На жаль, Микола Михайлович загинув 14 листопада 2022 року, поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області, під час виконання бойового завдання.

Похований 19 листопада 2022 року на кладовищі в с. Риботин, Новгород-Сіверського району, Чернігівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь