Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про найближчі плани йшлося на робочій нараді

Дата: 25.08.2020 12:03
Кількість переглядів: 633

   Фото без опису«Планерку» спільно із керівниками структурних підрозділів селищної ради, директорами комунальних підприємств і установ провів сьогодні селищний голова Віктор Журавель.

   Заступнику з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Юрію Шкурку селищний голова доручив якомога швидше завершити ремонтні роботи системи опалення в Риботинському НВК і зайнятися встановленням герба Коропа й інформаційних стендів на колишній фонтан, що стане інформаційно-туристичним об’єктом.

 

 

Фото без опису

   Про хід ремонтних робіт у сільських будинках культури розповіла на нараді начальниця відділу культури і туризму Людмила Самойловська. Такі роботи тривають в Риботині, Атюші, Городищі, Оболонні, Лукнові.

    Приміром, у Риботині зробили відкоси на встановлених раніше нових вікнах.

Фото без опису

   В Атюші триває закладка великих вікон у залі, які пропускали холод. Директор тутешнього БК запропонував ідею після закладки для кращого естетичного вигляду закрити їх ще й великим банером із знімком атюшівських краєвидів. Цей задум визнали слушним і взяли на «озброєння».

Фото без опису

  Разом з цим триває оснащення Публічної бібліотеки громади – уже  встановили вікна, привезли пуфи й скоро доставлять нові стелажі.

  На нараді ряд доручень від селищного голови отримали керівники комунальних підприємств. Директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко − встановити штахетник по вулиці Чернігівській, штахетник і ворота поблизу очисних споруд. Керівнику КП «Благоустрій Сервіс» Сергію Прокопенку доручили повісити світлодіодні світильники на сонячних батареях у Рождественському і на льонзаводі Вільненського старостинського округу,  а також посилити контроль за якістю вуличного освітлення в Коропі – оперативно виявляти недоліки, постійно коригувати час увімкнення ліхтарів залежно від скорочення світлового дня.

  Цього тижня в Коропі заплановані кілька особливих заходів. Не так давно ми розповідали що Коропський музей відібраний для участі у Всеукраїнському проєкті «Музей відкрито на ремонт 2020». І вже цього  тижня, 27 серпня, очікується приїзд представників проєкту, фахівців музейної справи.

  Також цього тижня в Коропі покладанням квітів відзначать День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави (29 серпня).

  На нараді начальниця відділу соціального захисту населення Лариса Ларченко анонсувала роботу із підготовки Соціального паспорта громади.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь