Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про найближчі плани йшлося на робочій нараді

Дата: 25.08.2020 12:03
Кількість переглядів: 639

   Фото без опису«Планерку» спільно із керівниками структурних підрозділів селищної ради, директорами комунальних підприємств і установ провів сьогодні селищний голова Віктор Журавель.

   Заступнику з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Юрію Шкурку селищний голова доручив якомога швидше завершити ремонтні роботи системи опалення в Риботинському НВК і зайнятися встановленням герба Коропа й інформаційних стендів на колишній фонтан, що стане інформаційно-туристичним об’єктом.

 

 

Фото без опису

   Про хід ремонтних робіт у сільських будинках культури розповіла на нараді начальниця відділу культури і туризму Людмила Самойловська. Такі роботи тривають в Риботині, Атюші, Городищі, Оболонні, Лукнові.

    Приміром, у Риботині зробили відкоси на встановлених раніше нових вікнах.

Фото без опису

   В Атюші триває закладка великих вікон у залі, які пропускали холод. Директор тутешнього БК запропонував ідею після закладки для кращого естетичного вигляду закрити їх ще й великим банером із знімком атюшівських краєвидів. Цей задум визнали слушним і взяли на «озброєння».

Фото без опису

  Разом з цим триває оснащення Публічної бібліотеки громади – уже  встановили вікна, привезли пуфи й скоро доставлять нові стелажі.

  На нараді ряд доручень від селищного голови отримали керівники комунальних підприємств. Директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко − встановити штахетник по вулиці Чернігівській, штахетник і ворота поблизу очисних споруд. Керівнику КП «Благоустрій Сервіс» Сергію Прокопенку доручили повісити світлодіодні світильники на сонячних батареях у Рождественському і на льонзаводі Вільненського старостинського округу,  а також посилити контроль за якістю вуличного освітлення в Коропі – оперативно виявляти недоліки, постійно коригувати час увімкнення ліхтарів залежно від скорочення світлового дня.

  Цього тижня в Коропі заплановані кілька особливих заходів. Не так давно ми розповідали що Коропський музей відібраний для участі у Всеукраїнському проєкті «Музей відкрито на ремонт 2020». І вже цього  тижня, 27 серпня, очікується приїзд представників проєкту, фахівців музейної справи.

  Також цього тижня в Коропі покладанням квітів відзначать День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави (29 серпня).

  На нараді начальниця відділу соціального захисту населення Лариса Ларченко анонсувала роботу із підготовки Соціального паспорта громади.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь