A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Проектно-кошторисну документацію на ремонт доріг у Коропі та Риботині затвердив виконком

Дата: 31.05.2019 15:33
Кількість переглядів: 560

  Фото без опису Засідання виконавчого комітету Коропської селищної ради відбулося вчора, 30 травня. Захід провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Кравченко.

  Розпочали із внесення змін до показників селищного бюджету на 2019-й рік. Напередодні голови обласної ради та облдержадміністрації затвердили спільне розпорядження про виділення коштів за програмою «Нова українська школа» на підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Зокрема на Коропську ОТГ – 9 тисяч 829 гривень. Тож на цю суму рішенням виконкому збільшили доходи загального фонду селищного бюджету.

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

  Порадувала інформація начальника відділу освіти Коропської селищної ради Олега Курбанова, який представив підсумки проведення ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. Детальніше про успіхи наших розумників та розумниць і їхніх вчителів ми вже розповідали тут.

Фото без опису

Фото без опису

  Якщо брати загальний підсумок, то серед 54 команд області (райони та ОТГ) за результатами участі в обласних олімпіадах учні шкіл Коропської громади  на 10-му місці (торік це було 12-те місце). У розрізі ж ОТГ ми другі – після Менської громади.

  Олег Миколайович наголосив на тому, що всі переможці олімпіад відзначені преміями згідно з програмою підтримки обдарованої молоді «Обдаровані діти – майбутнє Коропщини», що затверджена в Коропській ОТГ. У сумах (залежно від рівня олімпіади) це від 300 до 1300 гривень. Були відзначені також і педагоги, які підготували учнів до участі в інтелектуальних змаганнях.

  Далі члени виконкому розглянули й затвердили рішення про організацію літнього відпочинку в пришкільних таборах із денним перебуванням.. 9 таких таборів діють із 28 травня до 12 червня. Із місцевого бюджету для пришкільного відпочинку дітей виділено 170 тисяч гривень. Також буде залучено близько 40 тисяч гривень батьківських коштів.

  Затвердили також звіт про виконання робіт із благоустрою у весняний період 2019 року і план заходів із підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років об’єктів комунальної власності Коропської селищної ради. 

  Пройшла затвердження проектно-кошторисна документація ряду доріг у Коропі: на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Генерала Панкова (1 мільйон  148 тисяч 611 гривень), капітальний ремонт дорожнього покриття по частині вулиці Жуковського (491 тисяча 512 гривень), капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Маршала Руденка (1 мільйони 181 тисяча гривень);  а також поточний середній ремонт дорожнього покриття по вулиці Миру в Риботині (951 тисяча 273 гривні).

  Також вчора затвердили перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Розглянули та затвердили зміни до попередніх рішень виконкому «Про утворення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Коропської селищної ради», «Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Коропської селищної ради».

Фото без опису

  Винесли рішення по знесення зелених насаджень: 16 верб у Карильському та 3 кленів, 3 тополь, 2 верб у Коропі.

  На засіданні затвердили цілий ряд калькуляцій вартості послуг за 1 годину, що надає комунальне підприємство «Благоустрій»: косіння трави трактором МТЗ-82, косіння трави мотокосою, роботи трактора «Слобожанець» ХТА-250-10, вартості роботи автомобілів МАЗ 4571N2-527-000, ГАЗель 330232, ГАЗ-53, роботи робітника з благоустрою;  вартості пробігу автомобілів ГАЗель 330232 за 1 км, МАЗ 4571N2-527-000 за 1 км, вартості послуги з перевезення вантажів та перевезення сміття трактором МТЗ 82.1, вартості послуги з чистки снігу трактором МТЗ 82.1.

Фото без опису

  Розглянули питання про передачу в оренду майна; погодили штатні розписи підприємств «Благоустрій-сервіс» та «Вода-сервіс».

Фото без опису

  Також відбувся розгляд питань соціального захисту. Члени виконкому затвердили висновок відділу-служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за кордон; про доцільність позбавлення батьківських прав. Одну сім’ю поставили на облік як таку, що опинилася в складних життєвих обставинах.

Фото без опису

   Виконком надав дозвіл на безкоштовне влаштування у відділення стаціонарного догляду в Нехаївці громадянина, який за станом здоров’я не може себе обслуговувати.

  Завершилося засідання виконавчого комітету розглядом заяв громадян.

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь