A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Ювілей районної ветеранської організації

Дата: 24.02.2017 14:20
Кількість переглядів: 801

Фото без опису   24 лютого в залі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулися збори ветеранської організації Коропського району, присвячені 30-тій річниці створення районної ветеранської організації.

  Участь у заході взяли селищний голова Віктор Журавель, в.о. голови районної державної адміністрації Валентина Саволєй, голова районної ради Михайло Мазуренко, представники управління соціального захисту населення районної державної адміністрації та територіального центру соціального обслуговування.

  Відкрив засідання голова ветеранської організації Коропщини Микола Заболотний. У своєму виступі Микола Дмитрович торкнувся історії ветеранської організації, ознайомив присутніх з діяльністю організації в минулому році, окреслив  напрямки роботи на рік теперішній. Не забули і тих, хто відійшов у вічність, хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять.

Фото без опису

  З привітаннями з нагоди 30-ї річниці створення районної ветеранської організації до присутніх звернулися в.о. голови районної державної адміністрації Валентина Саволєй, голова районної ради Михайло Мазуренко та селищний голова Віктор Журавель. Всі побажали міцного здоров’я та довголіття ветеранам, пообіцяли підтримку у вирішенні проблемних питань ветеранської організації Коропського району.

Фото без опису

Фото без опису

  Віктор Іванович у своєму виступі наголосив, що депутатським корпусом селищної ради були затверджені відповідні соціальні Програми для підтримки малозабезпечених громадян, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни, воїнів-афганців та ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Фото без опису

  Ветеранам війни та праці вручили почесні грамоти та подяки, а по закінченню урочистих зборів аматори районного будинку культури привітали всіх присутніх з ювілеєм чудовою концертною програмою.

Фото без опису

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення 
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь