Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Капітальний ремонт Коропської школи: є переможець тендеру, триває перевірка аудиторів

Дата: 13.08.2024 15:15
Кількість переглядів: 159

Сьогодні голова громади Володимир Куніцин провів засідання робочої групи з впровадження субпроєкту «Програми з відновлення України» при Коропській селищній раді.

Мова про проєкт капітального ремонту Коропської школи з енергоефективними заходами та створенням нового освітнього простору.

Під час засідання начальник відділ освіти Олег Курбанов розповів, як наразі справи з цим проєктом.

Вчора втретє відбулась тендерна процедура. На тендер вийшло двоє учасників, один із них був відхилений через неправильні документи. Врешті переможця тендеру визначили.

Тепер деякий час триватиме період оскарження. Крім цього, у п’ятницю закупівлю почали перевіряти державні аудитори. Триватиме ця перевірка до кінця цього місяця. За її результатом ми отримаємо акт: або порушень нема; або є, проте їх можна усунути; ну а найгірший варіант – можуть зобов’язати скасувати процедуру, якщо, наприклад, у переможця щось не відповідатиме дійсності.

Але якщо усе нормально – на початку вересня ми укладемо договір, і можна буде починати роботи, – зазначив Олег Курбанов.

Початок ремонту затягується через необхідність повторювати тендерні процедурі. Перший раз на тендер вийшов один учасник, але через неналежні документи процедуру довелось скасувати. На другому етапі учасників було двоє, але і цю процедуру скасували через аналогічні причини. І ось на третій раз переможець уже визначений.

До речі, проводити тендер допомагає консалтингова компанію з Черкас, що спеціалізується саме в цій сфері. Вартість послуг консалтингової компанії складає 30 тисяч гривень.

Нагадаємо: проєкт капітального ремонту Коропської школи буде реалізований за Програмою з відновлення України. Фінансуватиме його Європейський інвестиційний банк і бюджет громади (співфінансування).

Проєкт передбачає ремонт укриття, харчоблоку, системи водовідведення й фасадів, утеплення, заміну даху, встановлення протипожежної системи і блискавкозахисту тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь