Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Маломобільні пенсіонери можуть отримати послуги Пенсійного фонду України за місцем проживання

Дата: 12.08.2024 12:45
Кількість переглядів: 23

Фото без описуОбслуговування громадян органами Пенсійного фонду України здійснюється стаціонарно – у сервісних центрах Фонду, на віддалених робочих місцях в територіальних громадах, центрах надання адміністративних, соціальних послуг, інших приміщеннях та дистанційно – шляхом надання електронних послуг через вебпортал електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua/ або за допомогою мобільного застосунку «Пенсійний фонд»

Окрім того, спеціалісти Фонду можуть здійснювати виїзні прийоми за місцем проживання / перебування маломобільних громадян.

 Зокрема, за місцем проживання чи перебування людини (житло, заклади охорони здоров’я, соціального захисту та ін.) проводяться виїзні прийоми осіб з інвалідністю, громадян літнього віку або тих, хто потребує стороннього догляду.

Виїзні прийоми відбуваються за зверненнями до органу Фонду таких осіб, їхніх представників або родичів, а також представників органів влади, закладів охорони здоров’я, соціального захисту тощо, де проживають / перебувають маломобільні громадяни.

Про дату та час проведення виїзного прийому та перелік документів, необхідних для отримання послуги, фахівець органу Фонду повідомляє особу, яка подала відповідне звернення, в обраний нею спосіб, у тому числі телефоном. 

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України
в Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь