Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Шановні мешканці!

Дата: 19.07.2024 08:50
Кількість переглядів: 92

Наша громада розпочала роботу над підготовкою свого найважливішого планового документу - Стратегії розвитку до 2027 роки (з перспективою до 2034 року). Це завдання стоїть перед нами в умовах безпрецедентної надзвичайної ситуації, пов'язаної з повномасштабною російською агресією, наслідки якої впливають на життя кожного з нас. Нинішній час є випробуванням на відповідальність суспільства, а також на готовність багатьох суб'єктів, у тому числі органів місцевого самоврядування (в межах їхніх повноважень), підтримати мешканців. Ми усвідомлюємо пріоритети поточної ситуації. Однак, припускаючи швидкоплинність драматичних обставин, ми відчуваємо себе тим більше зобов'язаними належним чином підготувати довгострокові плани дій.

Однією з форм участі громадськості у розробці цього дослідження є дане опитування. За допомогою нього ми хотіли б дізнатися вашу думку про умови життя на території громади як у стабільному повсякденному житті, так і в кризовій ситуації. Участь в опитуванні також дозволить нам визначити найбільш оптимальні напрямки подальшого розвитку нашої малої батьківщини.

Тому просимо Вас приділити кілька хвилин для заповнення цієї анкети. Опитування є анонімним!

Щиро дякуємо за Ваші відповіді!

Посилання на онлайн-анкету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь