Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відзначили День Української Державності

Дата: 15.07.2024 12:03
Кількість переглядів: 111

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності, який символізує тисячолітню історію державотворення України, корені якої сягають до середньовічної держави Київської Русі. День Української Державності цього року ми вперше святкуємо в нову дату – 15 липня, у зв'язку з переходом Православної церкви України на новоюліанський календар. Із нагоди свята сьогодні в Коропі відбулись тематичні заходи.

Участь у них взяли участь працівники місцевого самоврядування на чолі з головою громади Володимиром Куніциним, представники організацій.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які віддали життя в бою за Україну, та поклали квіти до Меморіалу Героям Небесної Сотні та Воїнам АТО.

Захід продовжився у Публічній бібліотеці. Присутні послухали тематичний виступ головного спеціаліста відділу культури і туризму Тетяни Кузьменко та переглянули короткий документальний фільм про становлення Української Державності.

Будьмо сильними, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім і нашим воїнам.

Слава Україні та її Героям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь