Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні процедури закупівлі за предметом: Послуги з видалення дерев

Дата: 13.06.2024 11:16
Кількість переглядів: 36

код ДК 021:2015 – 77210000-5 Лісозаготівельні послуги  

код ДК 021:2015 (CPV) товару, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: ДК 021:2015: 77211300-5 Послуги з видалення дерев

Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Очікувана вартість: 150 000,00 грн. з ПДВ

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 року № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» (зі змінами).

Замовник: Коропська селищна рада, код ЄДРПОУ – 04412426

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Видалення дерев на території Коропської селищної ради закуповується в межах фінансування видатків із благоустрою населених пунктів громади по КЕКВ 2240 КПК  0116030 «Організація благоустрою населених пунктів  Коропської селищної територіальної громади» та КПК 0118311 «Програма охорони та раціонального використання природних ресурсів», яка  розроблена з метою реалізації державної політики України в галузі довкілля, забезпечення екологічної безпеки, захисту життя і здоров’я мешканців населених пунктів від негативного впливу, зумовленого забрудненням навколишнього природного середовища, досягнення гармонії взаємодії суспільства і природи.

Обсяг закупівлі визначено відповідно до поданих заяв старост старостинських округів та Актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, проведених відповідною комісією селищної ради, та рішення про видалення щодо яких прийняті на засіданнях виконавчого комітету селищної ради.

Обгрунтування очікуваної вартості закупівлі.

Розмір бюджетного призначення на закупівлю товару становить  150 000,00 грн. з ПДВ.

Видаленню підлягає 40 дерев, які на підставі Актів обстежень зелених насаджень визначені як аварійні, перерослі, хворі або становлять загрозу життю людей. 

Очікувана вартість закупівлі визначалась відповідно до поточних середньо ринкових цін на дану послугу, із врахуванням витрат на доїзд до місця виконання робіт/послуг, доставку обладнання та працівників, витрати на паливно-мастильні матеріали, амортизацію обладнання та знаряддя, інше. Діючі ціни на послугу з видалення дерев проаналізовані на офіційних інтернет-ресурсах потенційних постачальників, логістики, що розміщені у загальному доступі у мережі інтернет. Середня ринкова вартість скорегована на витрати потенційного виконавця послуг із видалення дерев на віддаленість місця здійснення послуги, складність робіт через висоту та перерослість дерев, наявність поблизу житлових, електро- об’єктів, інших факторів, що підвищують складність та ризиковість робіт та відповідно впливають  на  ціну послуг/робіт.

Виходячи із орієнтовного обсягу закупівлі послуги з видалення 40 дерев та обмеженості фінансування з даного напрямку видатків орієнтовна вартість закупівлі склала  150000,00 грн.

Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: проведено моніторинг цін шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», ціни послуги попередніх закупівель, тощо).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь