Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У школах Коропської громади пролунав останній дзвінок

Дата: 31.05.2024 14:41
Кількість переглядів: 191

Для 1308 учнів та учениць він сповістив про закінчення чергового  навчального року. А для 104 одинадцятикласників  став символом прощання зі шкільними роками, символом  початку нового життєвого етапу, самостійного й дорослого.

55 учнів і учениць випускає в цьому році опорна Коропська школа. Три випускні  класи – активні, впевнені в собі, успішні у навчанні й спорті. 16 випускників –  відмінники навчання.

Свято Останнього дзвоника в Коропській школі розпочали  мелодією Національного Гімну і хвилиною мовчання у пам’ять про Героїв, які віддали життя за Україну. Нагороди отримали педагоги, які підготували переможців конкурсів і змагань.

Та, звісно ж, особлива увага була сьогодні одинадцятикласникам. Для них ­ – теплі побажання директора Людмили Назаренко, зворушливі вітання від першокласників, коридор благословення  із батьківських рушників.

Свій завершальний короткий акорд шкільного життя випускники зробили яскраво й емоційно – із запальним танцювальним флешмобом, щирою піснею вдячності,  підтримкою ЗСУ. Одинадцятикласники виявили бажання замість придбання букетів задонатити для майбутньої Перемоги. Цю ідею підтримали й інші, зібрали 23 тисячі 936 гривень.

Хай ваша доля, наші дорогі випускники, буде світлою і щасливою! Віримо: вам не забракне сміливості здійснити всі заповітні мрії. Міцного здоров’я, успіхів і добра, щасливого майбутнього!

Хай теплі спогади про рідну школу, вчителів і однокласників живуть у ваших серцях багато-багато років.

Дякуємо ЗСУ за можливість мати цей святковий день!

А трохи згодом зробимо фоторепортаж з останніх дзвоників у школах нашої громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь