A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Спасибі людям, які врятували моє життя

Дата: 25.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 106

Фото без описуНещодавно до Коропа приїздили столичні лікарі - медичні волонтери FRIDA Ukraine. Серед пацієнтів була і я.  Молоденька лікарка після обстеження наполягала на терміновій операції. Та я відмовлялася, пояснюючи це тим, що перед новим роком мала вже операцію, зроблену в Чернігові.

Вона попросила зачекати пару хвилин, і до кабінету вже повернулася разом із головою громади Володимиром Куніциним. Вони вже вдвох намагалися переконати у необхідності термінової операції. Та я була категоричною. Але після слів Володимира Миколайовича «Це питання життя і смерті» я наче прозріла. Погодилася. Керівник громади домовився і про транспорт. До столиці мене забрала київська карета швидкої, додому поверталася уже коропською. І коли була в лікарні, дружина голови громади Олена Вікторівна неодноразово телефонувала мені, цікавилася, як я.

А я просто вражена небайдужістю, чуйністю, людяністю та увагою і голови громади, і його дружини. Я пересічна людина, вже не молодого віку, але за моє життя так боролися.

А якби ви знали, яке чудове відношення у столичній лікарні: ніхто не дивиться, скільки тобі років і звідки ти приїхав. Вдячна своїй лікарці Євгенії Дмитрівні Довженок, яка і діагностувала недугу в Коропі, яка і оперувала мене.

Спасибі кажу і водію катери швидкої допомоги Володимиру Помпі: такий уважний чоловік. Сердечно дякую своїм сусідам Людмилі Ляшенко та Юрію Мазному.

Доземний уклін і лікарці, і медичному персоналу, і подружжю Куніцин, і сусідам за врятоване життя, чуйне ставлення до мене. Божої вам опіки на всіх дорогах життя!

 

Із вдячністю – Ганна Пилипівна Липко, Короп


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь