Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На Коропщині консультували клієнтів пробації

Дата: 03.04.2024 14:59
Кількість переглядів: 117

Фото без описуЗакон України «Про безоплатну правничу допомогу» визначає право кожного громадянина на отримання безоплатних правничих послуг, спрямованих на забезпечення реалізації прав та свобод людини і громадянина, їх захисту та відновлення у разі порушення.

Відтак,  3 квітня  2024 року, провідний інспектор органу пробації в смт.Короп  Віта Козачок та  завідувач сектору «Коропське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правничої допомоги Менського місцевого центру з надання БВПД Дарина Мальцева забезпечили роботу пункту консультування для  клієнтів  Новгород-Сіверського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області.

В межах роботи пункту консультування звертались особи, питання яких стосувались: зняття з місця реєстрації колишнього члена сім'ї; порядку розірвання шлюбу; визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, тощо.

Фахівчиня бюро надала відповідні роз’яснення, розповіла про можливі шляхи вирішення правових проблем та ознайомила з інформацією про право на безоплатну правничу допомогу, види правових послуг, які включають безоплатна первинна та вторинна правнича допомога та пояснила порядок звернення за отриманням такої допомоги.

Нагадуємо, що правничу допомогу можна отримати звернувшись до Коропського бюро правової допомоги з 09-00 год. до 18-00 год. з понеділка по п’ятницю за адресою: смт. Короп, вул. Успенська, 2, тел.:(04656) 2-12-62.

Також за правничою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 8-00 год. до 17-00 год. за адресою: м. Мена, вул. Титаренка С., 6-А , тел.: (04644) 3-30-01.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

#МенськийМЦБВПД #Чернігів #безоплатнаправовадопомога #місцевийцентр #правовадопомога #Чернігівськаобласть #Мена #адвокати

 

Начальник сектору                                                                                      Світлана ВАНДОЛЯК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь