A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відзначили другу річницю звільнення Чернігівщини від рашистських загарбників

Дата: 01.04.2024 12:09
Кількість переглядів: 89

У квітні ми відзначаємо другу річницю визволення Чернігівщини від російського окупанта в ході повномасштабного вторгнення рф в Україну.

З цієї нагоди вчора в Коропі відбувся тематичний захід.

Третього квітня 2022 року російські війська вийшли з населених пунктів навколо Чернігова.  А до 6 квітня 2022 року Сили оборони повністю звільнили Чернігівську область від російських військ та відновили контроль над державним кордоном України.

Дві третини Чернігівської області понад місяць були під окупацією підступного ворога, техніка якого безперервними хвилями почала заходити на нашу територію 24 лютого 2022 року.  У російських планах захоплення Києва  Чернігівщині та її обласному центру відводилася роль «північних воріт». Але опір українців на Чернігівщині – і військових, і місцевих жителів – зламав усі криваві плани ворога.

Звертаючись до учасників заходу, голова громади Володимир Куніцин  зазначив, що визволення півночі держави та стійкість України загалом були забезпечені завдяки нашим збройним силам і  завдяки багатьом людям, які допомагали Силам оборони і безпеки.

Світлу пам’ять Герої, полеглих під час оборони Чернігівщини і під час захисту всієї України від російського загарбника, вшанували  хвилиною мовчання

Захід продовжився патріотичною  концертною програмою у виконанні Народного аматорського духового оркестру Коропського будинку культури, солістів Коропського та Риботинського БК, учнів Мистецької школи і танцювального колективу Коропського БК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь