A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сьогодні голова громади Володимир Куніцин провів чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянули питання життєдіяльності громади

Дата: 25.03.2024 16:39
Кількість переглядів: 104

Виконавчий комітет погодив перелік видів громадських робіт  з метою надання додаткової підтримки і забезпечення тимчасової зайнятості безробітних, а також ліквідації наслідків природних явищ на території громади. Це благоустрій населених пунктів, прибирання місць поховання, недоглянутих могил, ліквідація стихійних звалищ, облаштування полігону твердих відходів, інші види трудової діяльності, які відповідають потребам громади. 60% робіт оплачуватиме селищна рада; 40% -  Новгород-Сіверська філія Чернігівського обласного центру зайнятості.

Внесені зміни до штатного розпису Агролісгоспу у зв’язку з тим, що з 1 квітня на 12,7% підвищується рівень мінімальної заробітної плати, та складатиме 8 тисяч гривень.

Затверджений перелік лісоматеріалів та лісопродукції лісогосподарського підприємства (вартість твердої породи для населення  з 1 квітня  становитиме 1200 грн за 1 м3) 

Також виконком розглянув питання соціального захисту та погодив отримання благодійної допомоги на Центральну лікарню (це продукти харчування від Благодійного фонду «ФОРМАТ 20» та світильники від ПП «Грантекс»)

Ухвалені рішення оприлюднені для детального ознайомлення на офіційному сайті Коропської селищної ради в розділі «Офіційні документи» https://koropska-gromada.gov.ua/docs/

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь