Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Звіт про результати проведення громадського обговорення з питання перейменування в селищі Короп вулиці Захисників України на вулицю Івана Табірци

Дата: 08.03.2024 10:51
Кількість переглядів: 31

Фото без опису1.Громадське обговорення проводилось з питання перейменування:

в селищі Короп вулиці Захисників України на вулицю Івана Табірци.

Відповідно до Прикінцевих та Перехідних положень Закону України «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України», який набрав чинності 26 січня 2024 року, селище міського типу Короп відноситься до категорії селищ.

2.Організатор громадського обговорення: комісія з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради (далі - Комісія).

3.Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання перейменування:

депутати Коропської селищної ради 8 скликання на підставі пропозиції нової назви вулиці від жителів селища Короп (звернення підписані 249 жителями), комісія з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради.

4.Відповідно до рішення виконавчого комітету Коропської селищної ради від 19.12.2023 року №916 «Про проведення громадських обговорень» комісією з питань унормування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів Коропської селищної ради було підготовлене та подане на оприлюднення Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування в смт Короп вулиці Захисників України на вулицю Івана Табірци (далі – Інформаційне повідомлення) та 26.12.2023 року сектором інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю Коропської селищної ради оприлюднене на офіційному сайті Коропської селищної ради https://koropska-gromada.gov.ua/news/1703598473/

Пропозиції (зауваження) Комісією приймались на поштову адресу: 16200, Чернігівська область, селище Короп, вул. Кибальчича, 1 та на адресу електронної пошти: kpselrada@ukr.net з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення (26.12.2023 року) до 1 лютого 2024 року включно.

Заходи Громадського обговорення з питання перейменування в селищі Короп вулиці Захисників України на вулицю Івана Табірци проводились у формі засідання за круглим столом. Засідання за круглим столом проведене 27 лютого 2024 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Коропської селищної ради за адресою селище Короп вул. Кибальчича,1 (сесійна зала).

З 26.12.2023 року по 01.02.2024 року пропозицій від жителів Коропської селищної територіальної громади не надійшло. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструвалися і не розглядалися.

В результаті громадського обговорення внесені пропозиції стосовно перейменування вулиці Захисників України на вулицю Івана Табірци в селищі Короп.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь